Her biri alanlarında uzmanlaşmış değerli öğretmenlerimiz bir yandan girecekleri LGS’ye öğrencilerimizi hazırlarken bir yandan da öğrencilerimizin bireysel çalışma yöntemlerinin geliştirilmesine yardımcı oldular. Aynı zamanda branş ve rehber öğretmenlerimizin iş birliği ile öğrencilerimizin yeni nesil soru kalıplarına adapte olması sağlanmıştır. Kurumumuzda ders sunumu, etütler, her hafta uygulanan deneme sınavları ve  bireysel olarak uygulanan ek ders imkanı ile öğrencilerimize her hafta konu analizlerinin yapıldığı hedef odaklı bir çalışma ortamı sunduk. 

Elli yıllık tecrübemizin ışığında kurumumuz daima öğrenciyi merkeze almış  ve başarıyı hedeflemiştir. Bununla birlikte öğrencilerimizin zamanının çoğunu geçirdiği kurumumuz onlara daha rahat bir ortamda çalışabilmeleri adına gerek sınıflar, çalışma alanları, kütüphaneleri gerek her daim yanlarında olan öğretmenleri  ile hazırdır ve kendisini geliştirmektedir. Geçtiğimiz yılda beraber olduğumuz öğrencilerimiz ile %70’i bulan başarı oranı ile zirveyi yaşadık. Sınav sonrasında uzman rehberlik kadromuz ile tercih aşamalarının sonunda kadar öğrencilerimizle birlikte olduk.

Covid-19 tedbirlerinin tam teşekküllü uygulandığı kurumlarımızda bizler; eğitim kadrosu, çalışma materyalleri ve güvenilir ismimiz ile 13 Ağustos itibariyle yeni eğitim-öğretim dönemimize başlıyoruz. Yeni dönemde hepinize başarılar dilerken başaracağınıza olan inancımız tamdır zira eğitim ciddi kurumların işidir.

Editör: TE Bilisim