2021 Üniversite burs başvuruları başladı mı? Üniversite burs başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Üniversiteye yeni başlayacak olan öğrencilerin gündeminde KYK yurt ve burs başvurularının ne zaman başlayacağı yer alıyor. Geçtiğimiz yıl pandemi sebebiyle yurtlar kullanılmamıştı. Peki, 2021 Üniversite burs başvuruları başladı mı? Üniversite burs başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? İşte tüm detaylar haberimizde…

2021 ÜNİVERSİTE BURS BAŞVURULARI BAŞLADI MI?

KYK yurt başvuruları için tarih bekleyişi devam ederken burs başvurularının başlayacağı tarih de merak ediliyor. YURTKUR ve Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan2021 yurt başvurularıyla ilgili yeni bir açıklama henüz gelmedi.

Ancak YKS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından KYK yurt ve burs başvurularının başlaması beklenmekte. Başvurular başladığında ve tarih duyurusu yapıldığında sayfamızda yer vereceğiz.

ÜNİVERSİTE BURS BAŞVURULARI NE ZAMAN, NASIL YAPILIR?

Pandemi ve uzaktan eğitim sebebiyle yurtlar kullanılamamaktaydı. KYK yurt başvuruları bu sene YURTKUR resmi sitesi üzerinden ilan edilecek ve başvurular e- Devlet üzerinden alınacak.

İlgiyle takip edilen KYK yurt başvuruları https://www.turkiye.gov.tr/gsb-yurt-basvurusu adresi üzerinden gerçekleştirilecek.

Editör: TE Bilisim