ASELSAN personel alımı başladı mı 2021? ASELSAN 1200 personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. ASELSAN personel alımı başvurusu hakkında yoğun olarak araştırmalar yapılıyor. ASELSAN personel alımı başvurusunda bulunmak isteyenler armalarında konuya yer veriyor. TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Ziya Altunyaldız, 800'ü mühendis 1200'ün üzerinde çalışan alınacağını duyurdu. Peki, ASELSAN personel alımı başladı mı 2021? ASELSAN 1200 personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte tüm detaylar haberimizde…

ASELSAN PERSONEL ALIMI BAŞLADI MI 2021?

ASELSAN Konya'nın istihdam edeceği 800 mühendis ve 400 teknisyen için başvuruların nasıl yapılacağı henüz belli olmadı detaylar gelince haberimize eklenecektir.

ASELSAN 1200 PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Ziya Altunyaldız, ASELSAN Konya'nın üretime başladığını duyurdu ve fabrikada 800'ü mühendis, 400 teknisyen olmak üzere 1200'ün üzerinde çalışanın olacağı müjdesini verdi.

İşte Altunyaldız'ın açıklaması;

ASELSAN Konya, savunma sanayisinde gerçek büyümeye, teknoloji transferine ve bu gelişimini diğer sektörlere yaymaya yönelik son derece kıymetliydi. ASELSAN Konya, çok hızlı şekilde tamamlandı ve geçen yıl devreye alındı. Şu anda farklı projeleriyle üretime ve istihdama başladı. Her geçen gün istihdamı artıyor. İnşallah 800'ü mühendis 1200'ün üzerinde çalışanı olacak. Bu çalışmaları diğer savunma sanayi şirketleriyle tedarik alım noktasında paylaşımı olacak. Küresel anlamda onların açılımını temin etmiş olacak. Konya'daki bu çalışmalar şehrimizin savunma sanayisinde Türkiye'de ilk 3'e yerleştiğini ortaya koydu.
Editör: TE Bilisim