Geçtiğimiz yıl 7 uluslararası bankanın ve Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’nın katılımıyla 455 milyon dolarlık kredi anlaşmasına imza atan Ülker Bisküvi, ortaya koyduğu başarılı finansman modeliyle, 2021 Türkiye

Kazananlar, bankacı, yatırımcı ve ihraçcılar başta olmak üzere sektöreden 100’den fazla uzmanla gerçekleştirilen 3 aylık bir piyasa araştırması ve ödül başvurularının teknik değerlendirmesi sonucu belirlendi. 

Mete Buyurgan: Ülkemizin kalkınmasına ve istihdamına katkı sağlıyoruz

Dünya ve ülkemiz uzun bir süredir hassas ve zor bir dönemden geçiyor. Ülker Bisküvi olarak sağlam bilançomuzla, faaliyet gösterdiğimiz pazarlardaki güçlü konumumuzu sürdürürken, bu dönemde de ülkemiz ve halkımız için aralıksız üretmeye devam ediyoruz. Dünyadaki zorlu ekonomik şartlara rağmen, şirketimiz geçtiğimiz yıl uluslararası bankaların katılımıyla 455 milyon dolarlık uzun vadeli sendikasyon kredisi ile 650 milyon dolarlık tahvil ihracı gerçekleştirdi. Bahsi geçen işlemler finans piyasalarının ülkemize ve şirketimize güvenin bir göstergesidir.  Süreci baştan sona başarıyla yürüten finans ekibimizin de Yılın Kurumsal Finansman Ekibi seçilmesinden de büyük mutluluk duyduk.” dedi .

Editör: TE Bilisim