Yeni dizi Yalancı ne zaman başlıyor? Yalancı dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Show Tv'nin iddialı yapımları arasında gösterilen Yalancı dizisinin ne zaman başlayacağı yoğun bir şekilde takip edilen konu başlıklarından oldu. Yazıhane ekibinin senaryosunu yazdığı yapım İngiliz dizisi Liar'dan uyarlanmıştır. Peki, Yeni dizi Yalancı ne zaman başlıyor? Yalancı dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Haberimizin içerisinden konuya dair detaylara ulaşabilirsiniz.

YENİ DİZİ YALANCI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Yalancı dizisi için henüz net bir tarih belirtilmezken yapımın Eylül ayında ekrana gelecek.

YALANCI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

İki taraf tek doğru! Deniz zeki, yetenekli, kendini işine adamış bir edebiyat öğretmenidir. Mehmet Emir ise ünlü bir cerrah. Oğlu Deniz'in öğrencisidir. Her ikisi de epey zamandır hayatlarına kimseyi sokmamıştır. Aralarındaki çekim, onları önce beraber çıktıkları bir akşam yemeğine daha sonra da hayatlarını alt üst edecek bir dizi olayın içine sürükler. Masum bir yemeğin kendileri ve ailelerini büyük yıkımlarla karşılaştıracağı akıllarına bile gelmez.

Peki o gece ne olmuştur? Deniz ve Mehmet Emir dışında kimse bilmemektedir. İkisi de geceyi farklı anlatır. Ve gerçeğin peşinde gerilimli soluk soluğa bir maceraya atılır. Yapmaları gereken tek şey doğru söylediklerini ispatlamaktır.

YALANCI DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği Yalancı dizisinde Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak'a; İmer Özgün, Murat Kılıç, Serkan Tınmaz, Efsane Odağ, Fatih Berk Şahin, Emir Çubukçu, Öyküsu Özyürek, Ozan Ayhan, Gizem Soysaldı, Mesut Yılmaz, Doğa Karakaş, Sema Çeyrekbaşı, Özgür Şahin gibi başarılı isimler eşlik ediyor.

BAFTA ödüllerine aday gösterilen İngiliz dizisi Liar'dan uyarlanan, yönetmenliğini başarılı isim Hülya Gezer'in yaptığı, senaryosunu Yazıhane ekibinin kaleme aldığı Yalancı dizisi çok yakında Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşacak.

Editör: TE Bilisim