Galatasaray Rangers rövanş maçı şifresiz mi, ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Rangers maçı hangi kanalda? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. UEFA Avrupa Ligi'ne katılmak için mücadele veren temsilcimiz Galatasaray play-off turu ilk maçında deplasmanda Danimarka ekibi Randers ile karşı karşıya gelecek. Galatasaray için bu maç büyük önem taşırken turu geçmesi halinde UEFA Avrupa Ligi guruplarına katılma şansı elde edecek. Peki, Galatasaray Rangers rövanş maçı şifresiz mi, ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Rangers maçı hangi kanalda? İşte maç ile ilgili tüm detaylar haberimizde…

GALATASARAY RANGERS RÖVANŞ MAÇI ŞİFRESİZ Mİ, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında Galatasaray deplasmanda karşılaştığı Danimarka ekibi Randers ile 1-1 berabere kaldı.

Galatasaray ile Rangers arasındaki 1-1 sona eren bu karşılaşmanın rövanşı, 26 Ağustos Perşembe günü saat 21.00’de İstanbul’da oynanacak. Mücadelenin canlı olarak yayınlayacak kanal ise henüz belli değil.

Galatasaray - Randers arasında 26 Ağustos Perşembe günü oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi play-off rövanş maçı Kasımpaşa Stadyumu'nda oynanacak.

Editör: TE Bilisim