Bugün (23 Ağustos Pazartesi) altın fiyatları ne kadar? sorusu sıkça araştırılmaya başlandı. Altın piyasasında haftanın ilk gününde geçtiğimiz günlerde yaşanan aşağı yönlü değişimin etkileri sürüyor. Son dönemde yaşanan düşüşle birlikte 500 lira barajını aşan gram altın bu seviyenin üzerindeki konumunu devam ettiriyor mu? Sorusuyla birlikte Bugün (23 Ağustos Pazartesi) altın fiyatları ne kadar? sorularının yanıtını sizler için araştırdık. İşte güncel gram ve çeyrek altın rakamları!

BUGÜN (23 AĞUSTOS PAZARTESİ) ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Altın fiyatları haftaya yükselişle başladı. Gram altın dolar kurunun düşmesiyle 488 TL civarında bulunuyor. Ağustos ayına sert bir düşüşle başlayan ons altın yeni haftanın ilk işlem gününde 1.787 dolar civarında işlem görüyor.

GÜNCEL GRAM VE ÇEYREK ALTIN RAKAMLARI!

23 Ağustos'ta gram altın dolar kurunun 8,48 lira seviyelerinde yer alması ve ons altının yüzde değer kazanarak bin 778 dolara yükselmesiyle birlikte gram altın 487 liraya ulaştı. Çeyrek altın 797 TL, cumhuriyet altını ise 3.180 lira seviyelerinde

Ekonomi takviminde, bugün dünya genelinde öncü Satın alma Yöneticileri Endeksi (PMI), salı Almanya'da, perşembe de ABD'de büyüme verileri öne çıkıyor.

Editör: TE Bilisim