Can Gönül ve Gökhan Gönül kardeş mi? Can Gönül kimdir, nereli?  Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Kocaeli'nin İzmit ilçesinde yaşayan Can Gönül isimli 27 yaşındaki genç, iş için istenilen nüfus kayıt örneğinde Gökhan Gönül'le öz kardeş olduğunu öğrendi. Sosyal medyada geniş yankı bulan gelişme sonrası Can Gönül ve Gökhan Gönül kardeş mi? Can Gönül kimdir, nereli? Soruları gündem oldu. Konuyla ilgili tüm detaylar haberimizde…

CAN GÖNÜL KİMDİR, NERELİ?

İHA'ya konuşan Can Gönül, "Ben 1994 doğumluyum. 2 yaşımdan 18 yaşıma kadar yurtta büyüdüm. Koltuk fabrikası olsun, garsonluk olsun birçok yerde çalıştım. Ama çoğu zaman da işsiz kaldım. Yurtta kaldığım için memurluk hakkı tanındı. KPSS'ye girdim, sınav iptal olunca da kuraya kaldım. Orada memur oldum. Bize iş başvurusu için belgeleri tamamlamamız gerektiğini söylediler. Ben de istenilen belgeler için nüfus kayıt örneği çıkarttığımda ailemin olduğunu öğrendim. Gökhan Gönül, Nilüfer, Ahmet, Hakan, Volkan isimlerinin ailem olduğu yazıyordu. Ben bunları hayatım boyunca görmemiştim. Ama sağ olduklarını öğrendim. Ondan sonra iş yerinden bir abime danıştım. Onlar da yardımcı olarak durumu öğrendiler" dedi.

CAN GÖNÜL VE GÖKHAN GÖNÜL KARDEŞ Mİ?

Çaykur Rizesporlu futbolcu Gökhan Gönül'den Can Gönül ile ilgili açıklama geldi. Gökhan Gönül açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Can bizim kardeşimiz. İnkar etmiyorum ki. Bende bunu 3-4 önce öğrendik. 3 kardeştik 4 kardeş olduk.
Can'cım annen baban sana ulaşmaya çalışıyor. Annen baban seni bekliyor. Ben de Can gibi belli bir yaşa kadar annesiz büyüdüm. O yüzden Can’ın da özel hayatını çok paylaşmasından yana değilim. Herkesin her şeyi bilmesine gerek yok.
Editör: TE Bilisim