Toplu sözleşme ikramiyesi ne zaman alınır? 2021 Toplu sözleşme ikramiyesi ne kadar oldu? soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Toplu sözleşme ikramiyesi gündemde merakla araştırılan başlıklar arasında yerini aldı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, memur ve memur emeklisinin 2022-2023 yıllarındaki mali ve sosyal haklarının belirleneceği 6. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinin sonucunu açıkladı. Bakan Bilgin, 2 milyonu ilgilendiren toplu sözleşme ikramiyesinin arttığının müjdesini de verdi. Peki, Toplu sözleşme ikramiyesi ne zaman alınır? 2021 Toplu sözleşme ikramiyesi ne kadar oldu?

TOPLU SÖZLEŞME İKRAMİYESİ NE ZAMAN ALINIR?

Mevcutta alınan İlave tediye ikramiyelerin dışında Mart ve Eylül aylarında ödenen 30' ar günlük sendika toplu sözleşme ikramiyesi ödenir.

2021 TOPLU SÖZLEŞME İKRAMİYESİ NE KADAR OLDU?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, memur ve memur emeklisinin 2022-2023'teki mali ve sosyal haklarının belirleneceği 6. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinin ardından açıklamalarda bulundu. Bakan Bilgin açıklamasında, "(6. Dönem Toplu Sözleşme görüşmeleri) Genel hususlar konusunda uzlaşmaya vardık." dedi.

135 TL olan toplu sözleşme ikramiyesi 400 TL'ye çıkarıldı.

Editör: TE Bilisim