Bu sektörlerden biri de şüphesiz sanat ve müzik camiası oldu. Salgın birçok müzik organizasyonun iptal edilmesine, çok sayıda müzik ve eğlence mekanının kapanmasına yol açsa da müziğe dair farklı girişimlere de yol açtı.

2006 yılından bugüne kadar pazarlama ve reklam dünyasının emekçilerinden biri olan Ramiz Coşkun, bu yeni girişimlerle adından söz ettiren bir isim oldu. Yeni nesil medya tüketicilerinin de sıkça bildiği reklam yönetmenlerinden olan Coşkun, ‘‘Yaklaşık 2 yıldır tüm dünyayı ve neredeyse her sektörü etkisi altına alan COVID19 salgını ülkemizde de maalesef etkisini gösterdi ve göstermeye devam ediyor. Bu süreç sanat ve müzik dünyasında da çok ciddi sıkıntılara yol açtı.’’ dedi.

İşini severek yapan, uğraş verdiği alana katkı sunmak için her zaman çaba gösteren ve deyim yerindeyse yerinde durmak nedir bilmeyen biri olduğunu belirten Ramiz Coşkun, ‘‘Evde oturmaya alışkın biri olmadığım için bu süreçte de neler yapabilirim, Pandemiyi bir fırsata nasıl çevirebilirim diye düşündüm ve aklıma Dj’lik geldi.’’ açıklamasında bulundu.

Bu fikirle beraber zamanını müziğe daha çok ayırma imkânı bulduğunu aktaran Ramiz Coşkun, süreç içerisinde 5 single çıkardığını anlattı. Böylece Pandemi döneminde adeta bir Dj gibi çalışan Coşkun, salgın sürecini de değerlendirmiş oldu.

Yurt dışında birçok prodüktörle ortak müzik projelerine imza atan ve yakın zamanda bir dizi ve film projesini de hayata geçirecek olan Ramiz Coşkun, deneyimlerini Türkiye’de müzik, film ve reklam sektörlerinin daha da gelişmesi için kullanmayı sürdürmek istediğini ifade etti.

Editör: TE Bilisim