Mahsusa Trablus dizisi ne zaman başlıyor? Mahsusa Trablus oyuncuları kimlerdir? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Mahsusa Trablus dizisi çok yakında TRT 1 ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Mahsusa Trablus oyuncuları arasında Ezel, Karadayı ve Deli Yürek dizileri ile akıllara kazınan Kenan İmirzalıoğlu yer alacak. Kuşçubaşı Eşref karakteri ile Mahsusa Trablus dizisinde Kenan İmirzalıoğlu başrolde yer alacak. Peki, Mahsusa Trablus dizisi ne zaman başlıyor? Mahsusa Trablus oyuncuları kimlerdir? İşte tüm detaylar…

MAHSUSA TRABLUS DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Mahsusa Trablus dizisinin yapımcısı ise Raif İnan ile Uğur Veli olacak. Mahsusa Trablus dizisinin çekimleri Tunus, Türkiye ve Cezayir’de gerçekleşecek. Mahsusa Trablus dizisinin senaryosundan çok etkilenen Kenan İmirzalıoğlu'nun bu role sıcak baktığı aktarıldı. İmirzalıoğlu'nu, ekranlara döndürmeyi başaran "Mahsusa Trablus" dizisi ise etkileyici hikayesi ve geniş kadrosuyla şimdiden merak uyandırmaya başladı.

Son dönemde "Kim Milyoner Olmak İster" sunuculuğunu üstlenen Kenan İmirzalıoğlu, hayranlarını heyecanlandıran bir projeyle yeniden seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.  TRT’de başlayacak "Mahsusa Trablus" dizisi, yeni sezonda ekranlarda olması beklenirken, dizinin ne zaman hangi tarihte televizyon ekranlarında yer alacağı henüz açıklanmadı.

MAHSUSA TRABLUS OYUNCULARI KİMLERDİR?

Son olarak Alef dizisinde Komiser Kemal karakteri ile yer alan Kenan İmirzalıoğlu şimdi de Mahsusa Trablus isimli tarihi dizi de başrolde yer alacak.

  • Kenan İmirzalıoğlu (Kuşçubaşı Eşref)

Mahsusa Trablus dizisinde Mustafa Kemal'e hayat verecek oyuncu belli olmadı. Mahsusa Trablus dizisinde Zenci Musa, Enver Paşa ve Kuşçubaşı Eşref karakterleri için de şimdiye kadar herhangi bir oyuncu ile anlaşma sağlanmadı.

Mahsusa Trablus oyuncuları belli oldukça sayfamıza eklenecektir. Mahsusa Trablus oyuncu kadrosu için yapımcıların cast çalışmaları devam ediyor. Mahsusa Trablus oyuncularının Eylül 2021 de belli olması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim