Kopenhag - Sivasspor rövanş maçı şifresiz mi? Sivasspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Sorusu futbolseverler tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında evinde Kopenhag'a 2-1 mağlup olan Sivasspor rövanş maçında bu kez rakibiyle deplasmanda karşı karşıya gelecek. İyi bir başlangıç yapan Sivasspor’un bu maçı da galibiyetle sonuçlandırması taraftar grubu tarafından beklenirken arama motorlarında Kopenhag - Sivasspor rövanş maçı şifresiz mi? Sivasspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Sorusu merak konusu oldu. İşte detaylar…

KOPENHAG - SİVASSPOR RÖVANŞ MAÇI ŞİFRESİZ Mİ?

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında evinde Kopenhag'a 2-1 mağlup olan Sivasspor rövanş maçında bu kez rakibiyle deplasmanda karşı karşıya gelecek. Süper Lig 'e kötü bir başlangıç yapan ve ilk iki haftada iki mağlubiyet alan Yiğidolar deplasmanda Kopenhag'ı 2 farklı skorla yenerek turu geçen taraf olmak istiyor.

SİVASSPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Parken Stadı'nda TSİ 20.00'de başlayacak müsabakayı, Belçikalı hakem Lawrence Visser yönetecek. TRT SPOR'dan canlı yayınlanacak.

Avrupa kupalarında daha önce 19 maça çıkan kırmızı-beyazlılar, bu müsabakalarda 7 galibiyet, 10 yenilgi ve 2 beraberlik aldı. Bu maçlarda 21 gol atan Sivasspor, kalesinde ise 33 gol gördü.

Editör: TE Bilisim