AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, BBC Türkçe'nin "Afganlara Türkiye'de mülteci merkezi kurulacağı" şeklindeki haberini silmesi ve özür dilemesine rağmen muhalefetin özür dilemek bir yana hala aynı ısrarı sürdürmeye devam ettiğini söyledi.

Turan, Biga Belediyesi Şehitlik Sosyal Tesisi açılış töreninde yaptığı konuşmada, BBC Türkçe'nin "Afganlara Türkiye'de mülteci merkezi kurulacağı" şeklindeki haberini silmesi ve özür dilemesine rağmen bu haberle ilgili konuşma ve paylaşım yapan muhalefeti eleştirdi.

“MUHALEFET-İHANET ARASINDA İNCE ÇİZGİ KALDI”

Muhalefetin ülkenin vazgeçilmez kıymeti olduğunu belirten Turan, "Bu topraklarda muhalefet ile ihanet arasında çok ince çizgi kaldı. 'Mavi Vatan, Doğu Akdeniz, Libya, Suriye, Kuzey Kıbrıs'taki sorunlar, Azerbaycan' dedik. Hiçbir konumuzda yanımızda olmayanlar, şimdi de tuttular BBC'nin yaptığı bir haberi kendi siyasi görüşleriymiş gibi konuşmalarında, sosyal medyalarında paylaşarak karşımızda olmayı bir siyasi görev bildiler. BBC o yayınladığı haberi kaldırdı, 'Bu yanlışmış hata yapmışız' dedi. Yetmedi, Türkiye'den özür diledi. BBC özür diledi ama bu ülkenin muhalefeti maalesef özür dilemek bir yana hala aynı ısrarı sürdürmeye devam ettiler.

“BBC KADAR TÜRKİYE SEVGİNİZ YOK MU?”

'Ya sizin BBC kadar Türkiye sevginiz yok mu? BBC kadar siyasi ahlakınız yok mu?' deme hakkımız var bizim. Buradan çağrıda bulunuyorum, bu ülkenin temel meselelerinde ve milli sorunlarla bir araya gelmeyi başarma zorunluluğumuz var." diye konuştu.

Editör: TE Bilisim