Rafadan Tayfa Malazgirt Zaferi başladı mı, konusu ne? Rafadan Tayfa Malazgirt Zaferi saat kaçta? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Çocukların severek takip ettiği çizgi filmler arasında yer alan Rafadan Tayfa, Zafer Haftası için özel bir bölüm geliyor. Malazgirt Zaferi'nin 950. yıl dönümü ve Büyük Taaruz'un 99. yılı kapsamında hazırlanan özel bölümde Rafadan Tayfa tarihi bir yolculuğa çıkıyor. Rafadan Tayfa'nın bu özel bölümünü kaçırmak istemeyenler " Rafadan Tayfa Malazgirt Zaferi başladı mı, konusu ne? Rafadan Tayfa Malazgirt Zaferi saat kaçta?” sorularının yanıtını araştırıyor...

RAFADAN TAYFA MALAZGİRT ZAFERİ BAŞLADI MI, KONUSU NE?

TRT İstanbul Radyosu'nun gençler için hazırladığı yarışmaya başvuran Kamil, yarışmanın hem Büyük Taarruz hem de Malazgirt Meydan Muharebesi'nin yıl dönümüne denk geldiğini fark ettiğinde hummalı bir hazırlık sürecine girer. Kamil'e destek olan arkadaşları Hayri, Akın ve Mert, yarışma sabahında stüdyoya giden Kamil'e eşlik eder ve bu yolculuk Büyük Zafer'e yapılan tarihi bir yolculuğa dönüşür. Kamil ve arkadaşlarının yaşayacağı bu serüven, 26 Ağustos 2021'de 10.40, 15.30 ve 18.55'te kendi saatinde TRT Çocuk ekranında olacak.

RAFADAN TAYFA MALAZGİRT ZAFERİ SAAT KAÇTA?

Rafadan Tayfa Malazgirt Zaferi bugün ilk kez saat 10.40'ta ekrana geldi. Türklere Anadolu'nun kapısını açan Malazgirt Zaferi'nin 950. yıl dönümünü ve Büyük Zafer'i ele alan çizgi film bugün ayrıca saat 15.30 ve 18.55'te de ekranda olacak.

Editör: TE Bilisim