Eğitim ödeneği bu yıl ne zaman yatacak? 2021 kırtasiye eğitim ödeneği kaç TL? soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından verilen kırtasiye ödemesinden hem kadrolu hem de sözleşmeli öğretmenler faydalanabiliyor. Öğretmenler eğitim destek ödemesinin ne zaman yatacağını araştırmaya başladı. Peki, Eğitim ödeneği bu yıl ne zaman yatacak? 2021 kırtasiye eğitim ödeneği kaç TL? işte tüm detaylar…

EĞİTİM ÖDENEĞİ BU YIL NE ZAMAN YATACAK?

Öğretmen eğitim ödeneklerinin (kırtasiye yardımı) ne zaman yatacağı öğretmen tarafından merak ediliyor. 2021-2022 eğitim öğretim yılına hazırlık ödeneklerinin ne zamam yatacağına ilişkin resmi açıklama henüz yapılmadı. 2020 yılında eğitim ödenekleri 7 Eylül'de hesaplara yatırılmaya başlanmıştı. 2021 yılında da kırtasiye yardımlarının Eylül ayında hesaplara yatması bekleniyor. Okullar açılmadan eğitim öğretim ödeneklerinin öğretmenlerin hesabında olacağı tahmin ediliyor.

2021 KIRTASİYE EĞİTİM ÖDENEĞİ KAÇ TL?

Öğretmenlere her yıl başında eğitime hazırlık ödeneği veriliyor. Bu ödenek ile öğretmenlerin kırtasiye giderlerinin karşılanması hedefleniyor. Peki 2021-2022 döneminde eğitim öğretim ödeneği ne kadar olacak? 2021 kırtasiye yardımı ne kadar ödenecek? 2021-2022 eğitim yılında öğretmenlere kırtasiye ücreti olarak 1.250 TL ödenecek.

Editör: TE Bilisim