Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun Camdaki Kız adlı romanından esinlenerek senaryoya uyarlanan dizinin başrollerini Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu canlandırıyor. İkili'nin Kırmızı Oda'daki oyunculuğu da beğeniyle izlenmişti. Camdaki Kız'da farklı bir hikayeyle yan yana gelen başarılı oyuncu kadrosuna Hayri karakteriyle dahil olacak isim ise merak konusu oldu. Yeni sezon hazırlıkları yapılırken 10. bölüm ile izleyici karşısına çıkacak olan Camdaki Kız Hayri karakteri merakla bekleniyor. Son gelişmelere göre adı geçen isimlerden biri de  Cihangir Ceyhan olurken takipçiler Cihangir Ceyhan kimdir, yaşı, boyu, memleketi, mesleki kariyeri ve oynadığı diziler hakkında bilgileri araştırmaya başladı. Peki, Camdaki Kız'da Hayri’yi kim oynayacak? İşte Camdaki Kız Hayri karakteri ve Cihanfir Ceyhan hakkında merak edilenler.

Camdaki Kız'da Hayri’yi kim oynayacak? İşte Camdaki Kız Hayri karakteri!

Kanal D'nin Camdaki Kız dizisinde Nalan'ın şoförü Hayri karakteri için İbrahim Çelikkol, Celil Nalçakan ve Erkan Kolçak Köstendil ile görüşüldüğü haberleri magazin basınında yer almıştı.

Ancak sosyal medyada yayılan yeni bir iddiaya göre Hayri rolü için Sıfır Bir Adana, Çukur ve Alev Alev dizilerinde de rol alan Cihangir Ceyhan'a teklif götürüldüğü iddia edildi.

Cihangir Ceyhan'ın Hayri karakterinde rol alıp almayacağı hakkında ise henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Cihangir Ceyhan Kimdir?

Türk dizi ve sinema oyuncusu Cihangir Ceyhan, 15 Ekim 1989 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir.

Aslen Elazığlı olan Cihangir Ceyhan, 1.77 cm boyunda ve 75 kilodadırur.

Babası Elazığlı annesi ise Diyarbakırlı olan Cihangir Ceyhan ilk, orta ve lise eğitiminin ardından Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi İşletme bölümünden mezun olmuştur.

Cihangir Ceyhan, Kamera Önü Oyunculuk Eğitimi almış ve ilk oyunculuk deneyimini Yusuf adlı sinema filmi ile yaşamıştır.

Ardından İnternette yayınlanan; kadrosunda Savaş Satış, Özgür Meriç, Onur Akbay, Bertan Uçar gibi isimlerin yer aldığı Sıfır Bir Adana dizisinde Cio Baba karakterini canlandırmıştır.

Ayrıca, Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve başrollerini Aras Bulut İynemli, Hazal Subaşı, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili gibi oyuncuların paylaştığı Çukur adlı dizide Azer karakterinde rol almıştır.

Editör: TE Bilisim