Kaan Ayhan için yaptığı girişimlerden sonuç alamayınca stoper transferinde rotasını Francisco Montero’ya çeviren  Beşiktaş, Atletico Madrid’e resmi teklifini iletti. Siyah-beyazlıların, geçen sezon kiralık oynayan 22 yaşındaki İspanyol futbolcunun bonservis haklarının yüzde 50’si için Atletico Madrid’e 1.5 milyon euro önerdiği belirlendi.

Kaan Ayhan için yaptığı girişimlerden sonuç alamayınca stoper transferinde rotasını Francisco Montero’ya çeviren Beşiktaş, Atletico Madrid’e resmi teklifini iletti. Siyah-beyazlıların, geçen sezon kiralık oynayan 22 yaşındaki İspanyol futbolcunun bonservis haklarının yüzde 50’si için Atletico Madrid’e 1.5 milyon euro önerdiği belirlendi.

İspanyol kulübünün bu sürpriz teklife sıcak baktığı öğrenildi. Kulüplerin anlaşması halinde Montero’nun bonservisinin yarısı Beşiktaş’a ait olacak. Siyah-beyazlı ekip, genç futbolcuyu sezon sonunda başka bir kulübe satmak isterse elde edeceği bonservisin yarısını Atletico Madrid’e verecek.

Bu arada Kartal’da kadro dışı bırakılan Adem Ljajic’e PAOK resmen talip oldu. Şimdiye kadar çeşitli kulüplerle transfer görüşmeleri gerçekleştiren ancak anlaşma sağlayamayan Ljajic’in Yunan ekibine sıcak baktığı aktarıldı. Maddi konularda anlaşma sağlanırsa deneyimli oyuncu bonservisiyle birlikte PAOK’un yolunu tutacak.

Editör: TE Bilisim