Yapımcılığını Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini ise Yahya Samancı'nın üstlendiği "Bozkırda Bir Anadolu Masalı"nı anlatan sevilen dizi Gönül Dağı yeni sezona başlamaya hazırlanıyor. İzleyiciler tarafından da severek takip edilen TRT 1'in başarılı dizisi yeni yayın dönemine dair merak uyandıran tanıtım yayınladı. 2.sezon kadrosuna yeni isimlerinde dahil olduğu dizinin hangi gün başlayacağı da öğrenildi. 

GÖNÜL DAĞI 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Başrollerinde Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan'ın yer aldığı bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesini anlatan Gönül Dağı, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan üç kuzenin yaşamından kesitleri ekranlara yansıtmaya yeni sezonda da devam edecek. Sevilen dizi Gönül Dağı'nın yeni sezon ilk bölümü 11 Eylül Cumartesi saat 20.00'de izleyiciyle buluşacak.

GÖNÜL DAĞI KADROSUNA KİM DAHİL OLDU?

Yeni sezon çekimlerine İstanbul'da başlanarak, Eskişehir Sivrihisar'da devam edilen dizinin oyuncu kadrosuna sanatçı Serkan Kuru da "Doktor Kenan" karakteriyle hayat verecek. 

Editör: TE Bilisim