Ünlü sanatçı Selçuk Ural, Esra Elönü'nün hazırlayıp sunduğu Arafta Sorular programına konuk oldu. Ural,  Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret edilmesine karşı çıktığını belirtti.

"84 MİLYONU İDARE EDEN BİR İNSANA DİKTATÖR DEMEK HAKARETTİR"

Sosyal medyada çok sayıda kişinin haddini bilmediğini ve bir noktada tehlikeli olduğunu savunan Selçuk Ural, "84 milyonu idare eden, seçimle gelmiş bir insana diktatör diyorsun. Bu resmen hakarettir. Şimdi bu sosyal medyanın, demin konuştuk ya faydaları var, dünyayı küçülttü ayağımıza getirdi.

Bir dakikada kızın Amerika'daysa onla konuşuyorsun. İşlerini tak tak takip ediyorsun ama haddini bilmeyenler için çok tehlikeli. Şu aşı döneminde bile, 'aşı olmayacağım' diyor. Başkasına zarar vermeyi marifet sanıyor. Tamam sen aşı olma ama yalnız başına bir ücra köşede yaşa." ifadelerinde bulundu.

Aşı olmayanlar tarafından ve aşı karşıtlığıyla yapılan Cumhurbaşkanı düşmanlığına yönelik değerlendirme yapan Selçuk Ural, "Sen otobüse bineceksin, metrobüse bineceksin, uçağa bineceksin, yolda yürüyeceksin ve aşı olmayacaksın. İşte istatistikleri söylediler. Yoğun bakıma yatanların yüzde 90 'ı aşı olmayan. Yani bile bile ölüm ve olanlara da kızıyorsun. Böyle bir zihniyet olur mu ya? Diktatörse zorla yaptırır. Diktatör böyle değil midir." ifadelerini kullandı.

"BENİM BULUNDUĞUM CAMİADA CUMHURBAŞKANINA KÖTÜ SÖZ SÖYLETMEM"

Esra Elönü, Sanatçı Selçuk Ural'a, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgisini belli ettiği için mahalle baskısıyla karşılaşıp karşılaşmadığını sordu.

Ufak tefek bedeller ödediğini söyleyen Selçuk Ural, "Bazen ufak tefek bedeller ödüyorsunuz tabii. Ufak tefek derken o benim tevazumdandır. Birçok dostum, hakiki dostlarım saygı duyar. Bazen münakaşalar ederiz, bu gayet doğaldır. Ben bu yaşa gelmişim, bir şeye inanmışım, saygı duymak zorundalar. Fanatiklik hakaret etmeyi gerektirmez. Benim bulunduğum camiada kimse hakaret edemez. Bırak hakareti ben kötü söz söyletmem. Biraz canavarlaşırım." açıklamasında bulundu.

Editör: TE Bilisim