Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı addaki romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde Sedat'ın ikiz kardeşi olan Muzaffer'in, bir yolculuğa çıkacak olması seyircinin aklında soru işaretleri bıraktı. Muzaffer diziden ayrılacak mı konusu araştırılmaya başlandı. Peki, Camdaki Kız Muzo diziden ayrılıyor mu? Enis Arıkan diziden ayrılıyor mu? Camdaki Kız Muzo (Enis Arıkan) kimdir? Detaylar haberde.

Camdaki Kız Muzo diziden ayrılıyor mu? Enis Arıkan diziden ayrılıyor mu?

Camdaki Kız dizisinde kökün en küçük oğlu olan Muzaffer, Nalan'a gizliden gizliye duyduğu sevgi ile biliniyor. Camdaki Kız Muzo karakterini Enis Arıkan canlandırıyor.

Muzaffer evden ayrılıp yurt dışına çıkma kararı alıyor. Son bölümde yaşanan bu gelişmeyle Camdaki Kız Muzo diziden ayrılıyor mu? Enis Arıkan diziden ayrılıyor mu? sorusunun yanıtı merak edildi. Ancak cevabı ilerleyen bölümlerde netleşecek.

Camdaki Kız Muzo (Enis Arıkan) kimdir?

Enis Arıkan, 3 Ocak 1983 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı Tiyatro Bölümü ve Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Performans Bölümü'nden mezun oldu. Şebnem Bozoklu ve Ezgi Mola gibi pek çok ünlü isimle sınıf arkadaşı olan Enis Arıkan, birçok reklam projesinde rol alan aldı.

İlk dizi kariyerine 1998 yapımı Aynalı Tahir dizisi başlayan Enis Arıkan, bu dizi ardından Çekirdek Aile, Kadın İsterse, Genco, Aşk ve Ceza, Cesur Hemşire ve Hayat Ağacı gibi pek çok projede yer aldı. Enis Arıkan asıl çıkışını ise başrollerini Gürse Birsel, Sarp Apak, Hasibe Eren ve Cengiz Bozkurt'un yaptığı Jet Sosyete dizisiyle yaptı. Bu dizide canlandırdığı Tony karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Enis Arıkan, skeç tadındaki Youtube ve instagram videolarıyla da sık sık gündem olmakta.

Editör: TE Bilisim