Başrolünde Ata Demirer, Demet Akbağ ve Gonca Vuslateri gibi isimlerin rol aldığı Hedefim Sensin filmi Star TV’de yayımlandı. İzleyicilerin beğenisini toplayan film konusu ve oyuncu kadrosu hakkında merak konusu oldu. Filmseverler tarafından sevilen Ata Demirer’in Hedefim Sensin filmi konusu merak edildi. Arama motorlarında konu hakkında aramalar gerçekleştirildi. Peki, Hedefim Sensin filmi konusu ne? Oyuncuları kim, nerede çekildi? detaylar haberimizde…

HEDEFİM SENSİN FİLMİ KONUSU NE? OYUNCULARI KİM, NEREDE ÇEKİLDİ?

Hedefim Sensin, çiğ köfte satarak geçimini sağlayan Zekeriya Taştan’ın hikayesini konu ediyor. Genç bir adam olan Zekeriya Taştan, İstanbul sokaklarında çiğ köfte satarak geçimini sağlar. Oldukça geveze bir adam olan Zekeriya’nın başına ne gelirse çenesinden gelir. Bir gün konuşmaması gereken bir yerde ve zamanda yine kendisini tutamaz. Ama bu sefer başına büyük bir dert alır ve İstanbul’u terk etmek zorunda kalır. Artık onun yeni yuvası ilk defa ayak bastığı Gökçeada olur. Burası Zekeriya’nın hayatı için adeta bir dönüm noktası olur. Gökçeada’ya gelmesi ile hayatı değişen sadece Zekeriya değildir. Onun gelişi ile birlikte Hafize’nin, Leyla’nın ve Yarım Hasan’ın hayatı da bambaşka bir hal alır.

HEDEFİM SENSİN FİLMİ OYUNCULARI KİM?

Ata Demirer

Demet Akbağ

Gonca Vuslateri

İlker Aksum

Tarık Ünlüoğlu

Erkan Can

Hakan Salınmış

Hande Dane

Ayten Uncuoğlu

Zeynep Alkan

Bilge Yenigül

İştar Gökseven

Rıza Akın

Deniz Gürzumar

Aşkın Şenol

Nedim Suri

HEDEFİM SENSİN FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Türk sinemasının yerli komedi türündeki başarılı yapımlarından olan Hedefim Sensin'in çekimleri Çanakkale Gökçeada'da yapılmıştır.

Editör: TE Bilisim