25 FİLM imzasıyla FOX TV'nin yeni dizisi Uzak Şehrin Masalı 2. bölüm izleyemeyen veya yeninden izlemek isteyenlerin araştırdığı "Uzak Şehrin Masalı 2. bölüm izle! FOX TV'de Uzak Şehrin Masalı izle full kesintisiz tek parça!" bilgileri haberde olacak. Kars'ın büyüleyici manzarası eşliğinde sürükleyici hikayesiyle seyirciyi ekrana kilitleyen dizinin ikinci bölümünde Umay, ona oğlunu getiren Kürşat’ı iyileştirmek için elinden ne gelirse yapacaktır. Kürşat’ı evde gören Sonay ise hayatının şokunu yaşayacaktır. Dizideki yeni gelişmeler için Uzak Şehrin Masalı 2. bölüm izlemek ve FOX TV'de Uzak Şehrin Masalı son bölüm izle full kesintisiz tek parça bilgilerine erişmek için yazımızı inceleyiniz!..

Uzak Şehrin Masalı 2. bölüm izle! FOX TV'de Uzak Şehrin Masalı son bölüm izle full kesintisiz tek parça!

Uzak Şehrin Masalı dizisinin 2. bölümü yayınlandığında sayfa adresi aracılığıyla erişip izleyebilirsiniz. [https://www.fox.com.tr/Uzak-Sehrin-Masali/bolumler]

Uzak Şehrin Masalı 2. bölüm özeti

Umay, ona oğlunu getiren Kürşat’ı iyileştirmek için elinden ne gelirse yapmaktadır. Kürşat’ı evde gören Sonay ise hayatının şokunu yaşar çünkü bu adam yıllar önce kaybettiği kocası Serhat’a çok benzemektedir. Affan, Melik’i geri almak ve Umay’a hesap sormak için mandırayı basar ama karşısına Kürşat çıkar. Yaka paça dayak yiyen Affan, Kürşat’tan çok şüphelenmiştir. Kimdir bu adam? Ama bu sefer de Sonay çıkar sahneye… Kürşat’ın kendi kocası olduğunu söyler. Herkes donakalır. Özellikle Murat, yıllar önce kaybettiği babasının yaşadığına kesinlikle inanmıyordur. Onun aranan kaçaklardan biri olduğuna emin olan Affan ile Murat, Kürşat’ı ihbar eder.

Uzak Şehrin Masalı 3. bölüm fragmanı izle;

Fragman yayınlandığında burada yer alacaktır.

Editör: TE Bilisim