Dizilerin boy gösterdiği ve milyonların ekranlara kilitlendiği yeni sezon açıldı. Bu kapsamda birçok yeni dizi çıkarken eski dizilerin de yeni sezonları başladı. Show TV’de ilk defa diziseverlerin karşısına çıkan Yalancı dizisi ise ilk bölümün tekrarıyla ekranlarda yerini alacak. 1. Bölümü daha önce izleyenler ve yeniden izlemek isteyenler ise Google ve çeşitli arama motorlarında Yalancı son bölüm izle Show TV şeklinde aramalar yapıyor. İşte, Yalancı son bölüm izle Show TV! Yalancı dizisi 1. bölüm canlı izle. Yayın linki haberimizde…

YALANCI SON BÖLÜM İZLE SHOW TV! YALANCI DİZİSİ 1. BÖLÜM CANLI İZLE

Burçin Terzioğlu, Salih Bademci ve Cemal Toktaş gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Yalancı dizisi ilk bölümün tekrarıyla yeniden seyircilerin karşısında. 

YALANCI DİZİSİ KONUSU NE?

Deniz zeki, yetenekli, kendini işine adamış bir edebiyat öğretmenidir. Mehmet Emir ise ünlü bir cerrah. Oğlu Deniz'in öğrencisidir. Her ikisi de epey zamandır hayatlarına kimseyi sokmamıştır. Aralarındaki çekim, onları önce beraber çıktıkları bir akşam yemeğine daha sonra da hayatlarını alt üst edecek bir dizi olayın içine sürükler. Masum bir yemeğin kendileri ve ailelerini büyük yıkımlara karşılaştıracağı akıllarına bile gelmez.

Deniz ve Mehmet Emir dışında kimse bilmemektedir. İkisi de geceyi farklı anlatır. Ve gerçeğin peşinde gerilimli soluk soluğa bir maceraya atılır. Yapmaları gereken tek şey doğru söylediklerini ispatlamaktır.

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği Yalancı dizisi, BAFTA ödüllerine aday gösterilen İngiliz dizisi Liar’dan uyarlanmıştır. Dizinin yönetmenliğini Hülya Gezer üstlenirken, senaryosunu Yazıhane ekibi kaleme almaktadır.

Editör: TE Bilisim