Burçin Terzioğlu’nun başrolünü canlandırdığı Yalancı dizisi geçtiğimiz hafta diziseverler arasında büyük bir ilgi odağı olmuş ve çok konuşulmuştu. Sosyal medyadan da oldukça taraftar toplayan dizinin tekrar bölümü 20 Eylül Pazartesi tekrar ile seyircilerin karşısında olacak. Diziyi ilk kez izlemek isteyenler kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler ise konuyu trend yaptı ve Yalancı dizisi yine en çok konuşulan konulardan oldu. Bu kapsamda en çok merak edilen konular ise Yalancı dizisinin konusu, nerede çekildiği ve ne zaman ekranlara geldiği oldu. Öyleyse, Yalancı dizisi konusu ne, Yalancı dizisi nerede çekiliyor? Yalancı dizisi ne zaman? En önemli detaylar haberimizde…

YALANCI DİZİSİ KONUSU NE, YALANCI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR? YALANCI DİZİSİ NE ZAMAN?

Yalancı dizisinin konusu belli oldu. Ilk bölümüyle oldukça beğenilen dizinin konusu merak konusuydu. İşte Yalancı dizisinin konusu:

Deniz zeki, yetenekli, kendini işine adamış bir edebiyat öğretmenidir. Mehmet Emir ise ünlü bir cerrah. Oğlu Deniz'in öğrencisidir. Her ikisi de epey zamandır hayatlarına kimseyi sokmamıştır. Aralarındaki çekim, onları önce beraber çıktıkları bir akşam yemeğine daha sonra da hayatlarını alt üst edecek bir dizi olayın içine sürükler. Masum bir yemeğin kendileri ve ailelerini büyük yıkımlara karşılaştıracağı akıllarına bile gelmez.

Deniz ve Mehmet Emir dışında kimse bilmemektedir. İkisi de geceyi farklı anlatır. Ve gerçeğin peşinde gerilimli soluk soluğa bir maceraya atılır. Yapmaları gereken tek şey doğru söylediklerini ispatlamaktır.

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği Yalancı dizisi, BAFTA ödüllerine aday gösterilen İngiliz dizisi Liar’dan uyarlanmıştır. Dizinin yönetmenliğini Hülya Gezer üstlenirken, senaryosunu Yazıhane ekibi kaleme almaktadır.

YALANCI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Yeni dizi Yalancı nerede çekildiği konusunda çok sayıda söylenti var. Fakat en sağlam çıkarım İstanbul'da çekimlerin yapıldığı yönünde. Dizi ekibi tarafından veya yetkililerden henüz resmi bir  açıklama yapılmadı. Resmi açıklama yapılması durumunda detayları haberimizde öğrenebilirsiniz…

YALANCI DİZİSİ NE ZAMAN?

Show TV’nin beğenilen dizisi Yalancı her Pazartesi akşamı saat 20:00’de Show TV ekranlarında.

Editör: TE Bilisim