Giresun Teknik Direktörü Hakan Keleş kimdir, kaç yaşında, nereli? Hakan Keleş hangi takımlarda oynadı? Teknik adam Hakan Keleş, geçtiğimiz yıl Ağustos ayında Giresunspor ile 2+1 yıllık sözleşmeye imza atmıştı. Son günlerde gündem olan Hakan Keleş'in oynadığı takımlar, yaşı, memleketi ve biyografi bilgileri merak edilmekte. Peki, Giresun Teknik Direktörü Hakan Keleş kimdir, kaç yaşında, nereli? Hakan Keleş hangi takımlarda oynadı? Merak edilen bilgilere yazının devamından erişebilirsiniz.

Giresun Teknik Direktörü Hakan Keleş kimdir, kaç yaşında, nereli? Hakan Keleş hangi takımlarda oynadı?

Hakan Keleş (d. 8 Ocak 1972, Sakarya), Türk eski futbolcudur. 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'u çalıştırmaktadır.

Profesyonel kariyerine 1993-94 sezonunda Edirnespor formasıyla 3. Lig'de başlayan futbolcu, buradaki dikkat çeken performansıyla bir sezon sonra Süper Lig ekibi Bursaspor'a transfer olmuştur.

Burada iki sezon oynadıktan sonra bir sezon da 2. Lig takımı Kayserispor'da oynamış daha sonra 1998-99 sezonunda Ankaragücü'ne transfer olmuştur.

Bundan sonraki 6.5 sezon boyunca Ankaragücü'nde oynayan Hakan, 202 lig maçında forma giymiş ve bir dönem takım [[kaptan (futbol)|kaptanlığı]] da yapmıştır.

2004-05 sezonu ara transfer döneminde takımdan ayrılarak 1. Lig'de Antalyaspor adına mücadele etmeye başlamıştır.

İki sezon Antalya ekibinde kaldıktan sonra 2006-07 sezonunda Çanakkale Dardanelspor kadrosuna katılarak 2. Lig'e dönen oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda feshedilmiş, bunun üzerine kendisi aktif futbolu bırakmıştır.

Editör: TE Bilisim