Emre Demir kimdir, nereli? Emre Demir kaç yaşında hangi takımlarda oynadı? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Kayserispor'un gözdesi Emre Demir, dünya devi Barcelona'ya transfer oldu. Süper Lig tarihinin en genç golcüsü olan Emre için Katalan devi 2 milyon Euro bonservis ödeyecek. 400 milyon Euro serbest kalma bedeli olan genç yıldızın kariyeri, bu son dakika gelişmesinin ardından merak konusu oldu. Sosyal medyada merak konusu olan Emre Demir kimdir, nereli? Emre Demir kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı? Soruların yanıtını haberimizde derledik. İşte detaylar…

EMRE DEMİR KİMDİR, NERELİ?

Emre Demir, 15 Ocak 2004 yılında Mersin'de dünyaya geldi. Futbola doğduğu il Mersin'de başlayan ve yeteneği ile kısa sürede dikkat çeken Emre, 1. Amatör Lig ekibi Kuvayi Milliyespor'dan 2012 yılında ilk transferini gerçekleştirdi. Kayseri ekibinin altyapı hocalarının kısa süre içerisinde dikkatini çeken ve henüz 8 yaşındayken Kuvayi Milliye'nin minik takımında oynayan genç yetenek, dayalı döşeli evde oturma ile babasına iş garantisi karşılığında Kayserispor'a oldu.

EMRE DEMİR KAÇ YAŞINDA, HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Mersin doğumlu olan Emre Demir, 1.75 boyunda ve 67 kg ağırlığında. Sol ayağını çok etkili kullanan ve merkez orta saha mevkiinde oynayan genç oyuncu, sağ ve sol kanatta da görev alabiliyor.

Kayserispor'da ilk olarak U14 Takımı'nda oynayan Emre, 49 maçta 49 gol atmayı başardı. Daha sonra U15 Takımı'nda 3 maç 5 gol, U16 Takımı'nda 30 maç 10 gol, U17 Takımı'nda ise 7 maçta 3 gol atan solak oyuncu, Ocak 2019'da A takım kadrosuna dahil edildi.

Editör: TE Bilisim