Sertab Erener konser iptal mi oldu? Sertab Erener hastalığı ne? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Ünlü şarkıcı Sertab Erener, içtiği bir ilacın alerji yapması nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Yaşanan son dakika gelişme sonrasında arama motorlarında merak edilip sıkça araştırılan Sertab Erener konser iptal mi oldu? Sertab Erener hastalığı ne? Soruların yanıtını sizler için haberimizde derledik. işte tüm detaylar…

SERTAB ERENER KONSER İPTAL Mİ OLDU?

Güçlü sesiyle herkesi kendine hayran bırakan Sertab Erener, içtiği bir ilacın alerji yapması nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Ünlü şarkıcı, bu nedenle bugün Antalya'da ve yarın İstanbul'da gerçekleşecek konserlerini iptal etmek zorunda kaldı.

Ünlü şarkıcı Sertab Erener, son dönemdeki konserlerini ertelediği ortaya çıktı. İlk olarak bugün Antalya'daki konserini erteleyen Erener'in sağlık sebebi nedeniyle sahne alamadığı açıklandı.

Yapım şirketinin konuyla ilgili sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamaya göre şarkıcı, yarın akşam İstanbul Fişekhane'deki konserini de ertelenmek zorunda kaldı.

SERTAB ERENER HASTALIĞI NE?

Erener'in içtiği bir ilacın alerji yaptığı öğrenildi. Hastaneye giden şarkıcı, tedavi sonrasında taburcu oldu. Erener, iyileştiği zaman ertelediği konserler için yeni bir tarih belirlenecek.

Editör: TE Bilisim