Beşiktaş’ta sakatlar ne zaman dönecek? Ajax maçı öncesi son durum ne? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Adana Demirspor maçının son dakikasında yediği gol ile 3-3'lük sonuç ile sahadan berabere ayrılan Beşiktaş'ta sakat isimlerin sayısı moralleri bozuyor. Peki, Beşiktaş’ta sakatlar ne zaman dönecek? Ajax maçı öncesi son durum ne? İşte tüm detaylar…

AJAX MAÇI ÖNCESİ SON DURUM NE?

Süper Lig'de 7. haftanın açılış maçında Altay'la deplasmanda karşılaşan Beşiktaş'ta sakatlıklara yenileri eklendi. Tam 11 eksikle Altay deplasmanına giden siyah-beyazlılarda 4 futbolcu daha kervana katıldı.

Önce karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Miralem Pjanic, sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Bosnalı yıldız, 31. dakikada yerini Güven Yalçın'a bıraktı.

Miralem Pjanic'in sağ arka adalesinde sorun yaşadığı belirtildi. Yıldız futbolcunun kesin durumu yarın çekilecek MR ile belli olacak. Ancak Pjanic'in, Şampiyonlar Ligi'ndeki Ajax maçında oynaması şüpheli görünüyor. Ancak Beşiktaş'ta sakatlıklar bununla sınırlı kalmadı.

Maçın 74. dakikasında Oğuzhan Özyakup da sakatlandı. Sağlık görevlileri siyah-beyazlı oyuncu için sahaya girdi. Bir süre sonra tecrübeli orta saha oyuncusu yürüyerek dışarı çıktı ve devam edemeyerek yerini Can Bozdoğan'a bıraktı.

BEŞİKTAŞ’TA SAKATLAR NE ZAMAN DÖNECEK?

11 eksikle Altay deplasmanına giden siyah-beyazlılarda 4 futbolcu daha kervana katıldı. Ajax maçına yetişemeyecekler var.

ALEX TEİXEİRA

Yeni Malatya maçında yaşadığı sakatlık sonrası takımdan ayrı kalan Alex Teixeira, Altay maçıyla sahaya dönmeye hazırlanıyor.

UMUT MERAŞ

Beşiktaş'a transfer olduktan sonra Milli Takım kampında sakatlık yaşayan oyuncunun Altay maçı kadrosuna dahil edilmesi bekleniyor.

NECİP UYSAL

Takımın joker isimleri arasında yer alan Necip Uysal, yaşadığı sakatlık sonrası 15 gün takımdan ayrı kalacak.

DOMAGOJ VİDA

Yeni Malatya maçında yaşadığı sakatlık sonrası Borussia Dortmund, Antalyaspor ve Adana Demirspor maçında forma giyemeyen Hırvat yıldızın sakatlığının ne zaman geçeceği hakkında kesin bir bilgi yok.

MEHMET TOPAL

Antalyaspor maçında ilk kez ilk 11'de başlayan tecrübeli oyuncu maç sırasında sakatlanarak kenara gelmişti. Deneyimli oyuncunun sahalardan en az 1.5 ay uzak kalacağı açıklandı.

KEVİN N'KOUDOU

Borussia Dortmund maçı öncesi yaşadığı sakatlık nedeniyle kadrodan çıkartılan 26 yaşındaki kanat oyuncusu Antalyaspor mücadelesinin ardından, Adana Demirspor maçında da forma giymedi. Oyuncunun ne zaman formasına kavuşacağı bilinmiyor. Haberler.com haberini okuyorsunuz. 

RACHİD GHEZZAL

Adana Demirspor maçında yaşadığı sakatlık sonrası 77. Dakikada yerini Gökhan Töre'ye bırakan yıldız oyuncu Altay maçında forma giyemeyecek. Sol uyluk arka adalesinde gerilme ve ödem tespit edilen Ghezzal'ın, Ajax maçına yetiştirilmeye çalışıldığı gelen bilgiler arasında.

MİCHY BATSHUAYİ

Adana Demirspor maçında sakatlık yaşayan Batshuayi, Altay maçında forma giymesi beklenmiyor. Yıldız oyuncu Ajax maçında forma giyebilecek.

WELLİNGTON DE SOUZA

Kartal'a Wellinton'dan da kötü haber geldi. Sol uyluk arka adalesinde gerilme ve ödem tespit edildiğini açıklanan Brezilyalı stoperin Altay maçında forma giyemeyeceği öğrenildi.

Editör: TE Bilisim