Sağlık Bakanlığı atama kura sonuçları açıklandı mı? sorusu sıkça araştırılmaya başlandı. Sağlık Bakanlığı'nın belirtilen kadrolarına ve pozisyonlarına yapılacak olan personel alımı için adaylar 8-14 Eylül tarihleri arasında başvurularını tamamladı. Personel alımı ise atama kurası ile belli olacak. Hal böyle olunca; Sağlık Bakanlığı atama kura sonuçları açıklandı mı? sorusu merak konusu oldu. işte 2021 Sağlık Bakanlığı atama kurası tarihi!

SAĞLIK BAKANLIĞI ATAMA KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Sağlık Bakanlığı atama kura çekimi ise 30 Eylül Perşembe günü yapılacak. PBS üzerinden yapılan başvuruların sonuçları e Devlet girişi ile yine aynı ekrandan sorgulanabilecek

2021 SAĞLIK BAKANLIĞI ATAMA KURASI TARİHİ!

Yayımlanan ilanda, atama başvurusu değerlendirme sonuçlarının 22 Eylül Çarşamba günü PBS üzerinden açıklanacağı bildirilmişti. Sonuçlar, Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü internet adresinde "https://yhgm.saglik.gov.tr" yer alan Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden e-Devlet kapısı kimlik doğrulama sistemi ile giriş yapılarak görüntülenebilecek.

İnceleme sonrası başvuruları reddedilenlerin itirazları, 22 Eylül Çarşamba gününden 24 Eylül Cuma saat 18.00'e kadar PBS üzerinden alınacak. İtiraz sonuçları 29 Eylül Çarşamba PBS üzerinden açıklanacak.

SONUÇ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim