TRT1 ekranlarının reyting şampiyonu dizisi Gönül Dağı, yeni sezona da bomba gibi bir giriş yaptı. Muhteşem hikayesi ve zengin oyuncu kadrosu ile son yolların en çok izlenen yapımlarından biri olmayı başaran Gönül Dağı, yeni sezonu çok iyi değerlendirmiş ve elde ettiği başarıyı daha da yukarı taşımak adına hummalı bir çalışma dönemi geçirmişti. Nokta atışı transferlere imza atan Gönül Dağı, transferlerine bir yenisini daha ekledi. Diziye Meryem karakteri ile Sevilay Gültekin dahil oldu. Bu gelişmenin ardından Gönül Dağı hayranları, yeni oyuncuları hakkında araştırma yapmaya başladı. Sevilay Gültekin'i yakın markaja alan Gönül Dağı izleyicileri, Meryem karakteri hakkında da ipucu yakalamaya çalışıyor. Peki Gönül Dağı'nın Meryem'i Sevilay Gültekin kimdir? Sevilay Gültekin hangi dizilerde oynadı?

TRT1 ekranlarının izlenme rekorları kıran dizisi Gönül Dağı'na yeni dahil olan Sevilay Gültekin, görme engelli olan Meryem adlı karaktere hayat verecek. Bu karakter hakkında henüz çok fazla detay yok ancak yeni sezonda diziye fazlasıyla renk katması bekleniyor. Peki Gönül Dağı'nda Meryem karakterine hayat verecek olan Sevilay Gültekin kimdir? Sevilay Gültekin hangi dizilerde oynadı?

İşte Gönül Dağı'nın yeni transferi Sevilay Gültekin hakkında merak edilen tüm detaylar...

İstanbul Gelişim Üniversitesi'nden mezun olan Sevilay Gültekin, Garnier reklam filminde rol alarak kariyerindeki en ciddi adımı attı. Sonrasında Denizbank reklam filminde rol alan güzel oyuncu birbirinden iddialı bir çok yapımda kısa ve orta vadeli rol aldı. Güzelliği ve farklılık yaratan görüntüsü ile dikkatleri üzerine çeken oyuncunun önümüzdeki bir kaç sene içinde çok iyi noktalara geleceği öngörülüyor. Kariyerinde hızlı bir yükselişe geçen Sevilay Gültekin'in rol aldığı diziler oldukça dikkat çekici. İşte Sevilay Gültekin'in rol aldığı o diziler...

Sevilay Gültekin Hangi Dizilerde Oynadı?

Yeni Gelin

Diriliş Ertuğrul

Fazilet Hanım ve Kızları

Lise Devriyesi

Arka Sokaklar

Gönül Dağı

DİRİLİŞ POSTASI

Editör: TE Bilisim