Yönetmen koltuğuna Selçuk Aydemir'in oturduğu komedi filmi Baba Parası, beyaz perdenin ardından ilk kez TV'de sinemaseverlerle buluşuyor. Güçlü oyuncu kadrosunun yanında mizahi nükteleriyle izleyenleri kahkahalara boğan Baba Parası filmi hakkında merak edilen bilgilere kısaca yazımızda yer vereceğiz. Peki, Baba Parası oyuncuları kimler, konusu nedir, ne zaman çekildi? Baba Parası nerede çekildi? İşte tüm detaylar...

Baba Parası oyuncuları kimler?

Baba Parası filminin oyuncu kadrosu şöyle;

Ahmet Kural - Selim
Murat Cemcir - Niyazi
Devrim Yakut - Yakut
Rasim Öztekin - Saffet
Yağmur Tanrısevsin - Tülin
Özgür Emre Yıldırım - Erdal
Deniz Barut - Avukat Aslı
Giray Altınok - Bekçi
Osman Alkaş - Selim Üvey Baba
Kenan Civiniz - Adam 3
Sabahattin Ozan Aslan - Adam 2
Ayhan Taş - İmam
Oya Gürel - Selim Üvey Anne
Yağmur Karabal - Taksideki Kız
Zehra Yılmaz - Nurten

Senarist ve Yönetmen: Selçuk Aydemir

Baba Parası konusu nedir?

Baba Parası filminin konusu şöyledir;

Ülkenin en zengin insanının çocukları, babalarının ölümünün ardından büyük bir servete konar. Birbirinden farklı karaktere, kültüre, yaşam tarzına sahip olan kardeşler, kendilerine düşen payı almak için harekete geçtiklerinde beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalır. Kardeşler, yasal varis olmalarına rağmen, mirasın tamamına sadece biri sahip olabilecektir; en kötü olanı. Babalarının mirasının bulunduğu kasanın şifresini bulan, tüm mirasın sahibi olacaktır. Şifre ancak ölen milyarder gibi açgözlü, düzenbaz, acımasız, zeki ve uçarı biri tarafından bulunabilecektir. Kasayı açmak için büyük bir yarışa girişen kardeşler, bu süreçte kendilerini beklenmedik durumların içinde bulur.

Baba Parası ne zaman çekildi?

Baba Parası filminin çekimleri 2020 yılında tamamlanmıştır. 1 Ocak 2020 Çarşamba tarihinde gösterime giren filmin süresi 116 dakikadır.

Baba Parası nerede çekildi?

Baba Parası filminin çekimleri İstanbul'un farklı semtlerinde gerçekleşmiştir.

Editör: TE Bilisim