Selin Karacehennem kimdir, nereli? Selin Karacehennem kaç yaşında? soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Selin Karacehennem, katıldığı programlardaki yorumlarıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Uzun yıllardır evlilik terapistliği yapan Selin Karacehennem’in yaşı ve eğitimi merak ediliyor. Peki, Selin Karacehennem kimdir, nereli? Selin Karacehennem kaç yaşında? işte tüm detaylar haberimizde…

SELİN KARACEHENNEM KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Psikolojik Danışman Evlilik ve İlişki Terapisti, Yaşam Koçu, Psikolog Selin Karacehennem, 1948 yılında İstanbul’da doğdu. Eğitimci bir aileden gelen Selin Karacehennem, İstanbul Üniversitesi Pedagoji Bölümü mezuniyetinin ardından Hacettepe Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nde Eğitimi Zor Çocuklar üzerine asistan olarak master yaptı.

Uzun yıllar Amerika ve İsviçre'de yaşadı. İnsan ilişkileri, normal çocuklarda davranış bozuklukları, çocuklarda ve gençlerde uyum problemleri, gençlik sorunları, anaokullarında çocukların sağlıklı gelişiminde anne ve babaları yönlendirme, evlilik sorunları danışmanlığı gibi konularda yoğunlaştı.

1968 yılında Tunç Karacehennem ile hayatını birleştiren Sekin evliliğinden Ayşe ile Kaya isminde 2 evladı vardır.

Editör: TE Bilisim