Dizi alemine bu akşam ki bölümüyle ilk kez giriş yapan Kanunsuz Topraklar dizisi, konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri çekti. Diziseverler Kanunsuz Topraklar adlı dizi hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için Google ve diğer arama motorlarında Kanunsuz Topraklar dizisini trend yaptı. En çok merak edilen konuların başında ise Kanunsuz Topraklar dizisinin konusu, nerede çekildiği ve kimin eseri olduğu… Peki, Kanunsuz Topraklar dizisinin konusu ne? Kanunsuz Topraklar nerede çekildi? Kanunsuz Topraklar gerçek mi, kimin eseri? Detaylar haberimizde…

KANUNSUZ TOPRAKLAR DİZİSİNİN KONUSU NE? KANUNSUZ TOPRAKLAR NEREDE ÇEKİLDİ? KANUNSUZ TOPRAKLAR GERÇEK Mİ, KİMİN ESERİ?

Dizide Malik Bey’in konağı ihtişamıyla dikkatleri çekecek. Zonguldak’ın önde gelen ailelerinden, maden ve toprak sahibi olan Malik Bey’in büyüleyici konağına döneme uygun duvar kağıtları ve zemin döşemeleri yapıldı. Mekanın dekorasyonunda kullanılan mobilyalar döneme uygun olarak antikacılardan temin edildi. Bahçe peyzajı da sıfırdan yapılan konak, ayrıntılarıyla izleyenleri zaman yolculuğuna çıkaracak.

Dizide karakterlerin kullandıkları dönem araçları da dikkat çekecek. “Kanunsuz Topraklar”da Malik Bey (Murat Daltaban) 1939 model Buick otomobil, Ali Gelik ise (Necip Memili) 1938 model Citroën marka otomobil kullanıyor. Ayrıca 1939 model Austin, 1932 model Chevrolet gibi birçok otomobilin kullanıldığı dizide Yavuz’un (Kaan Taşaner) kullandığı dönemin sepetli motorsikleti “Kanunsuz Topraklar” için özel olarak yapıldı.

KANUNSUZ TOPRAKLAR NEREDE ÇEKİLDİ? KANUNSUZ TOPRAKLAR GERÇEK Mİ, KİMİN ESERİ?

Ön hazırlık süreci 9 ay süren, ilk bölüm çekimleri Zonguldak ve İstanbul’da gerçekleşen dizide 1939 Türkiye’si tüm gerçekçiliğiyle ekrana yansıyacak.

KANUNSUZ TOPRAKLAR GERÇEK Mİ, KİMİN ESERİ?

Kanunsuz Topraklar, Gold Film imzalı, ilk bölümü Eylül 2021'de yayımlanacak olan, yönetmen koltuğuna Murat Düzgünoğlu'in oturduğu, senaryosunu Zülfük Yücel'in yazdığı, dram türündeki  Türk yapımı televizyon dizisidir.

Editör: TE Bilisim