Perşembe akşamları Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız dizisi set mekanlarıyla göz dolduruyor. Özellikle dizinin çekildiği Koroğlu İstanbul Otel'in gerçek adı merak konusu. Otel hem eşsiz manzarası ve muhteşem doğasıyla hem de göz alıcı iç ve dış mimarisiyle görenlerin dikkatini çekiyor. İzleyiciler de Camdaki Kız hangi otelde çekiliyor? Koroğlu İstanbul hangi otel, nerede? araştırmalarıyla Koroğlu İstanbul'un gerçek adını, Koroğlu Çiftlik Otel'in gerçekte hangi otel olduğunu öğrenmek istiyor. Bu bağlamda biz de otelin gerçek adına ve kısaca bilgilere yazımızda yer veriyoruz. İşte "Camdaki Kız hangi otelde çekiliyor? Koroğlu İstanbul hangi otel, nerede?" sorusunun yanıtı.

Camdaki Kız hangi otelde çekiliyor? Koroğlu İstanbul hangi otel, nerede?

Gülseren Budayıcıoğlu'nun Camdaki Kız adlı romanından uyarlanan ve perşembe akşamları Kanal D'de yayınlanan dizinin çekildiği yerler dikkatleri çekiyor. 

Camdaki Kız hangi otelde çekiliyor, Koroğlu İstanbul hangi otel sorusunun yanıtını bekleyenler için belirtelim; Koroğlu Çiftlik Otel'in gerçek adı tam olarak "Kemer Country Otel İstanbul"dur.

Kemer Country Otel İstanbul, İstanbul'un Eyüp ilçesi sınırları içerisinde, Belgrad Ormanlarında yer alıyor. Otelin yakınlarında Göktürk Merkez Mhallesi, Göktürk Gölet Milli Parkı da yer alıyor.

Editör: TE Bilisim