2021 AUZEF ara sınavları ne zaman? AUZEF sınav merkezi seçme işlemi nasıl yapılır? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. 2021 AUZEF ara sınavları ve sınav merkez yerleri ile ilgili fakülte tarafından duyuru yayımlandı. Buna göre, İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi sınavları yüz yüze yapılacak. Sınav merkezi tercihleri 7-12 Ekim 2021 tarihleri arasında resmi web adresi üzerinden yapılacaktır. Peki, 2021 AUZEF ara sınavları ne zaman? AUZEF sınav merkezi seçme işlemi nasıl yapılır? İşte detaylar…

2021 AUZEF ARA SINAVLARI NE ZAMAN?

Güz yarıyılı ara sınav tarihi 13-14 Kasım 2021 olarak güncellenmiştir. Sınavlar, cumartesi ve pazar günleri sabah ve öğle olmak üzere toplam 4 oturumda gerçekleştirilir.

Öğrencilerimizin sınav bina ve salonlarına girişte Sınav Giriş Belgesi ve TC Kimlik Kartı (veya Nüfus Cüzdanı)'nı sınav görevlilerine göstermeleri zorunludur. Sınava girebilmek için Öğrenci Kimlik Kartına gerek bulunmamaktadır.

Sınav Giriş Belgeleri sınavlardan bir hafta öncesinde yayınlanmakta olup duyurusu web sayfanın (auzef.istanbul.edu.tr) üzerinden yapılmaktadır. Sınav kuralları detaylı olarak Sınav Giriş Belgesinde yer almaktadır.

AUZEF SINAV MERKEZİ SEÇME İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

Sınav merkezi tercihleri auzefsinav.istanbul.edu.tr adresinden 12 Ekim 2021 saat 23.59'a kadar alınacaktır.

Sınav Giriş Belgeleri sınavlardan bir hafta öncesinde yayınlanmakta ve web sayfanın (auzef.istanbul.edu.tr) üzerinde duyurusu yapılmaktadır. Sınav kuralları detaylı olarak Sınav Giriş Belgesinde yer almaktadır.

Editör: TE Bilisim