Her cumartesi akşamı reytingleri altüst etmeyi başaran ve adından söz ettiren Gönül Dağı dizisi yeni bölüm öncesinde oyuncu transferleriyle trend oldu. Diziyi yakından takip edenler Google ve diğer arama motorlarında Gönül Dağı dizisi yeni oyuncuları konusunu çok araştırdı. Bu kapsamda Gönül Dağı dizisi oyuncuları gündem oldu. En çok merak edilen ise diziye 36. Bölümde dahil olacak olan Mezarcı İlyas karakterini canlandıracak Halil İbrahim Kalaycıoğlu oldu. Peki, Gönül Dağı Mezarcı İlyas kim, kimdir? Gönül Dağı Mezarcı İlyas kim canlandırıyor? Gönül Dağı Halil İbrahim Kalaycıoğlu kimdir? Detaylar haberimizde…

GÖNÜL DAĞI MEZARCI İLYAS KİM, KİMDİR? GÖNÜL DAĞI MEZARCI İLYAS KİM CANLANDIRIYOR? GÖNÜL DAĞI HALİL İBRAHİM KALAYCIOĞLU KİMDİR?

Gönül Dağı dizisinin yeni sezonunda adından oldukça söz edilen ve sevilen karakter Sefer’in işlerine alet olan Mezarcı İlyas karakteri artık fiziki olarak seyircilerin karşısında olacak. Gedelli’den ilçeye çekilen minibüs hattına ilişkin düzenlenen ihaleyi kazanarak oğlunu minibüsle çalıştıran Mezarcı İlyas adından çok söz edilen fakat pek de bilgi sahibi olunmaya bir karakter. Gelişmeleri ilerleyen bölümde göreceğiz. Konuyla ilgili gelişmeler haberimizde güncellenecektir…

GÖNÜL DAĞI ASYA KİM, KİMDİR? GÖNÜL DAĞI MEZARCI İLYAS KIZI KİM? GÖNÜL DAĞI ASYA KARAKTERİ KİMDİR, KİM CANLANDIRIYOR? BUSE ORCAN GÖNÜL DAĞI, BUSE ORCAN KİMDİR? 

GÖNÜL DAĞI HALİL İBRAHİM KALAYCIOĞLU KİMDİR?

Son olarak Kalk Gidelim dizisinde İsmail Sırfbaş karakterini oynayan Halil İbrahim Kalaycıoğlu 1 Ocak 1957 Malatya doğumlu. Fakir bir ailenin çocuğu olarak hayata başlayan ünlü oyuncu seyyar satıcılık yaparak kazandığı parayla Ankara’ya gelmiş ve parası olmadığı için parklarda yatarak Devlet Konservatuvarı Yüksek Tiyatro Bölümü sınavına girmiştir. Katılan 385 kişi arasından 7 kişi kazanmış ve bu 7 kişinin arasına girmeyi başarmıştır. Halil İbrahim Kalaycıoğlu çok sayıda dizi, tiyatro ve filmde rol almış usta bir oyuncudur. Oyunculuğun yanısıra ticaretle de ilgilenen oyunca bu konuda çok başarılı sayılmaz. Yaptığı işlerin büyük bir kısmı iflasla sonuçlanmış.

Ünlü Oyuncu Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Zülfikar Ağa tiplemesiyle uzun yıllar hafızalarda kaldı. Nizama Adanmış Ruhlar, Hercai, Kimse Bilmez, Cennet Mahallesi, Koçum Benim dizilerinden önemli olanlarıdır. Hür Adam, Şartlı Tahliye ve Bordo Berliler Suriye filmlerinde başarılı bir oyunculuk gerçekleştirmiştir.

Editör: TE Bilisim