Gönül Dağı dizisinin son bölümlerinde izleyicilerin gönüllerine girmeyi başaran kahveci Rıfat a’ma bir kıza aşık oldu. Kahveci Rıfat ilerleyen bölümlerde dizinin takipçileri ile arasındaki buzları eritecek olaylar yaşadı. Tesadüf eseri şarkı söyleyen bir kızın sesine tutulan ve ona yavaş yavaş gönlünü kaptıran Rıfat, aşık olduğu kızın a’ma olduğunu anladı. Buna rağmen gönlünün kapılarını sevdiğine sonuna kadar açan kahveci Rıfat seyircilerin de gönlünü fethetmeyi başardı. Böylece kahveci Rıfat merak konusu oldu. Peki, Gönül Dağı Kahveci Rıfat kimdir? Gönül Dağı Kahveci Rıfat’ı kim canlandırıyor? Gönül Dağı Kahveci Rıfat (Hüseyin Sevimli) kimdir, oynadığı diziler hangileri? Detaylar haberimizde…

GÖNÜL DAĞI KAHVECİ RIFAT KİMDİR? GÖNÜL DAĞI KAHVECİ RIFAT’I KİM CANLANDIRIYOR? GÖNÜL DAĞI KAHVECİ RIFAT (HÜSEYİN SEVİMLİ) KİMDİR, OYNADIĞI DİZİLER HANGİLERİ?

Gönül Dağı kahveci Rıfat karakteri annesiyle yaşayan esnaftır. Rıfat hakkında dizi ekibi tarafından pek bilgi verilmese de amcaoğullarıyla çocukluk yaşadığı ve kendini pek sevdirmediği bellidir. Kasabada kahve işleten Rıfat Sefer’e olan yakınlığıyla bilinmektedir. Kahveci Rıfat son bölümlerde oldukça sık rol almaya başladı ve bir kıza gönlünü kaptırmasıyla gündem oldu.

Hüseyin Sevimli 1987 tarihinde doğdu.İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'ndan 2009 yılında mezun oldu.

Çok sayıda tiyatro oyununda rol alan Hüseyin Sevimli Game Over, Adalet, Melekler ve Kumarbazlar, Gelecek, Ferah Feza gibi kısa ve uzun metrajlı filmlerde yer aldı.

Editör: TE Bilisim