Her hafta cumartesi akşamı yayınlanan ve reytingleri altüst etmeyi başaran Gönül Dağı dizisi kahveci Rıfat ve sevdiği kız Meryem eksenine odaklandı. Köprü filmin yapımcılığını üstlendiği Gönül Dağı dizisi diziseverler tarafından büyük takdir toplamayı başardı. Gönül Dağı son bölümlerde Meryem ile Rıfat arasında bir sevda filizlenecek mi sorusu akılları kurcalamaya başladı. Bu çerçevede dizinin sıkı takipçileri arama motorlarında konuyu araştırmaya başladı. Peki, Gönül Dağı kahveci Rıfat sevdiği kız kim? Gönül Dağı Meryem kimdir? Gönül Dağı gözleri görmeyen kız kimdir? Detaylar haberimizde…

GÖNÜL DAĞI KAHVECİ RIFAT SEVDİĞİ KIZ KİM? GÖNÜL DAĞI MERYEM KİMDİR? GÖNÜL DAĞI GÖZLERİ GÖRMEYEN KIZ KİMDİR?

Gönül Dağı dizisinin oyuncularına yeni katılan Sevilay Gültekin 1997 yılında doğmuş başarılı bir oyuncudur. Sevilay Gültekin daha önce almış olduğu oyunculuk eğitimleri sonrasında Hasan Güngör menajerlik şirketi vasıtasıyla 2018 yılında yeni gelin dizisine dahil olmuştur. 2019 yılında TRT’de yayınlanan elimi bırakma dizisinde Sumru karakterine hayat veren Sevilay Gültekin, Gönül Dağı dizisinde ise Meryem rolünde oynayacak.

Gönül Dağı dizisine yeni gelen Meryem görme engeli ile diziye giriş yapacak. Amcaoğulları onu iyileştirir mi izleyip göreceğiz. Peki Meryem diziye kimin için geldi sorusunda ise Kahveci Rıfat karakteri ön plana çıkıyor. İzleyici tarafından oldukça beğenilen ve başarılı bir oyunculuk çıkaran ve Gedelli kasabasında Kahveci Rıfat ya da kel Rıfat olarak izleyicinin bildiği karakter geçtiğimiz sezon Zahide’nin kardeşiyle yakınlaşmış ancak oyuncunun diziden ayrılmasıyla Rıfat boşta kalmıştı. Rıfat’a bir partner düşünen yönetmen Meryem rolünü bu yüzden diziye davet etmiş ve Sevilay Gültekin muhtemelen Kahveci Rıfat ile yeni bir serüvene başlayacak. 

Editör: TE Bilisim