Beşiktaş - Sporting Lizbon maçında Pjanic oynayacak mı? sorusu siyah beyazlı taraftarlar tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 19 Ekim Salı akşamı Portekiz'in Sporting Lizbon takımını Vodafone Park'ta konuk edecek. Kritik mücadele öncesi Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, açıklamalarda bulundu. Peki, Beşiktaş - Sporting Lizbon maçında Pjanic oynayacak mı? Sergen Yalçın açıklamalarında kadro ile ilgili de ipuçları verdi.

BEŞİKTAŞ - SPORTİNG LİZBON MAÇINDA PJANİC OYNAYACAK MI?

Sergen Yalçın'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 19 Ekim Salı akşamı Portekiz'in Sporting Lizbon takımını Vodafone Park'ta konuk edecek. Kritik mücadele öncesi Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, açıklamalarda bulundu.

Genel bir oyun anlayışımız var. Geçen sene de aynıydı. Bu sezon da özellikle iç sahada kendi oyun anlayışımızdan çok fazla ödün vermemeye çalışıyoruz. Dortmund maçında da hücum oynadık ve bazı riskler aldık. Sporting maçında hepimizin arzusu iyi oyun. İyi oynayan, mücadele eden ve 3 puanı alan Beşiktaş'ı görmek istiyoruz. Ama Şampiyonlar Ligi kolay değil.

BAZI OYUNCULARI BEKLETİYORUZ

Uzun sakatlıktan dönen oyuncularla ilgili hemen çok fazla şey beklemeyelim. O tempoyu yakalamaları biraz süre alıyor. O yüzden bazı oyuncularla ilgili saha içinde ufak tefek problemler yaşıyoruz. Bazı oyuncuları bekletiyoruz.

Şampiyonlar Ligi maçları kolay değil. Ayrıca bu sene yaşadığımız sorunlar hiç beklediğimiz şeyler değildi. Çok ciddi sorunlar yaşadık. Sakatlıklar ritmimizi fazlasıyla bozdu. Sakatlık dönüşleriyle oyuncuların maç ritmini yakalamaları aynı şeyler değil.

KİMİN OYNAYACAĞI FARK ETMİYOR

Kaybedilen maçları ve yenilen golleri kesinlikle kalecilerimize bağlamıyoruz. İki kalecimiz de iyi, üçüncü kalecimiz de geliyor. Kimin oynayacağı bizim için çok fark etmiyor. Son maçta Mert'i kullandık. İki tane iyi kalecimiz var. Kaleci konusunda çok problem yaşamayız. Bizde şöyle bir mantık var, biz yenilen golleri hep kalecilere bağlıyoruz. Bu doğru bir mantık değil. Savunma ön taraftan başlar, kaleciler her zaman gol yer. N'Koudou ve Mehmet Topal, önümüzdeki hafta takımla antrenmanlara başlayacak.

PJANIC OYNAYACAK

N'Sakala'nın bölgesi en rahat olduğumuz bölge. O bölgede genelde Türk oyuncular oynatıyoruz. Sporting maçında N'Sakala oynayacak. Miralem Pjanic de Sporting karşısında oynayacak. Kalede Ersin görev yapacak ve Alex Teixeira ilk 11'de olacak.

Editör: TE Bilisim