Passolig kartının iptali için iki yöntem vardır. Bunlardan birisi passolig iletişim merkezini arayarak gerekli görüşmeler sonucu passolig kart iptali gerçekleştirilebilir. Passolig iletişim numaraları internet sayfasından yayınlanır ve kullanıcıların kolaylıkla iptal işlemi gerçekleştirmesi için ilgili numara şu şekildedir:

  • 0850 724 33 44

Bir diğer kart iptal yöntemi ise passolig internet sitesi üzerinden kart iptal başvurusu yapılır, nedenleri yazılarak form doldurulur ve kart iptal işlemi kayda alınıp değerlendirilecektir. Sistemden de ilgili iptal aşamaları görüntülenebilir, kaydın hangi aşamada olduğu bilgisi paylaşılır.

Passolig Avantajları Nelerdir?

Passolig kartı avantajları kullanıcıları için önemli fırsatlar sunar. Bu avantajlara sahip olmak için tek koşul passolig kartına sahip olmaktır. Passolig kart sahiplerinin faydalandığı avantajlardan bir kaçı şu şekildedir:

  • Her yerde alışveriş kullanımına açık bir karttır.
  • Passolig kartına özel markalar tarafından sunulan indirimlerden faydalanılabilir.
  • Kart tipi olarak; kredi kartı, banka kartı ve ön ödemeli kart olarak ayrılır.
  • Yapılan her harcama da Türk futboluna ve takımınıza maddi destek sağlanır.

Passolig Karta Nasıl Başvurulur? Nerelerden Alınır?

Passolig kart başvurusu için passo mobil uygulaması edinebilir ve kayıt olunması gerekir. Kayıt işlemi gerçekleştiği taktirde kart tipi seçilir ve ödeme aşamasından kart ücret iadesi de ödendiği takirde başvuru işlemi sonlandırılır. Passolig kart kurye aracılığı ile adresinize teslim edilir. İstendiği taktirde başvurusu sırasında passoling kartı teslim noktalarından da teslim alınabilmektedir. Kart teslimi gerçekleştiğinde kart kullanıma hazır olup istenildiği zaman kullanım yapılabilir. Passolig kart başvurusunda kart tiplerinden kişiye uygun öğrenci kartı da seçilebilmektedir. Passolig kartı 2007 yılında kurulmuş olan Aktif bank’a aittir.

Passolig Kart Bilet Transferi Yapılabilir Mi?

Passolig bilet transferi için mobil uygulamaya giriş yapılması gerekir, sonrasında bilet transfer yapılacak maç seçilmeli ve karşısındaki T.C. kimlik numarasına transfer edilecek kişinin bilgisi girilmelidir. Tüm bu işlemlerden sonra tanımla seçeneğine tıklandığında bilet karşı tarafa transfer olacaktır. Tüm kombinelerden bu şekilde bilet transferi yapılabilmektedir. Transfer edilen biletler geri alınamaz, tüm bilet hakları karşı tarafa ait olmuştur.

Passolig Kart Yenilenmesi Gerekir mi?

Passolig kartın güncellemesi gerekmektedir. Passolig mobil uygulamasından ulaşılabilecek olan passolig kart süresini uzat başvurusunda bulunulduğu taktirde ve gerekli yenileme ücreti ödendiği halde kartın kullanım süresi uzatılmaktadır.  E bilet sistemleri yenileme ücretleri bulunmaktadır. Yenileme ücretleri kart ve güncelleme sebebine göre değişebilir; fakat bu ücretler de minumum tutar 19 TL olarak belirlenmişken maksimum tutar ise 36 TL olarak belirlenmiştir. Passolig kartı her yıl yenilenmesi gereken bir karttır ve her yenileme döneminde tek seferlik belli bir ücret alınmaktadır.

Passolig Kart Aidatı Var Mı?

Passolig kartın aylık aidatı bulunmaz. Bu kart için sadece yıllık olarak E bilet kullanım bedeli ödemek gerekir. Ödenen tutar takımınıza ve Türk futboluna destek sağlar. Bu ödeme dışında karttan ya da kart üzerinden herhangi bir ödeme talep edilmez. Yıllık kullanım bedeli için kulüp bazında ayrımlar vardır ve bu ayrımların ödemeleri şu şekildedir:

Passolig kart yıllık kullanım bedeli kulüpler bazında yedi farklı ödemelere ayrılmıştır.

Editör: TE Bilisim