Gülseren Budayıcıoğlu'nun danışanlarının hayatlarından esinlenerek kaleme aldığı gerçek hikayelerden uyarlanan Kırmızı Oda dizisinde Afet karakterinin gerçek adı ve hayatı merak ediliyor. Genç oyuncu Aden Duru Orak kimdir, kaç yaşında gibi sorular da sıkça sorgulanıyor. Dizide Afet, annesinin, dışarı çıkmaması ve sürekli evde kalması için verdiği ilaçlar nedeniyle gücü takati kesilip yatağından kalkamaz hale gelir. Sonunda feci bir şekilde vefat eden Kırmızı Oda Afet kim, gerçek adı ne? Kırmızı Oda Rezzan'ın ablası Afet kimdir? Ardında gözü yaşlı kardeşi Rezzan ve babasını bırakarak hayata veda eden Afet'in hikayesi son günlerin ilgi odağı oldu. Peki, Kırmızı Oda Afet kim, gerçek adı ne? Kırmızı Oda Rezzan'ın ablası Afet kimdir? Detaylar yazımızın devamında...

Kırmızı Oda Afet kim, gerçek adı ne? Kırmızı Oda Rezzan'ın ablası Afet kimdir?

Usta sanatçı Binnur Kaya'nın ana karakter olarak yer aldığı ve gerçek hikayelerden esinlenilerek senaryoya uyarlanan Kırmızı Oda dizisinde Rezzan'ın ablası Afet karakterini genç oyuncu Aden Duru Orak canlandırmaktadır.

Aden Duru Orak 2006 yılında dünyaya gelmiştir. Aslen Kocaeli Karamürsellidir. Eğitimini Karamürsel Bekir İlhami Nedime Calp Ortaokulu’nda devam ettirmektedir. Dizi oyunculuğu öncesinde Planet Mutfak Akıllı Çocuk Sofrası, Ülker İçim Labne ve Profilo gibi markaların reklam yüzü olmuştur. 

Aden Duru Orak, Farklı Desenler, Kırık Kalpler, Kollama gibi dizilerde rol almıştır.

2016 senesinde ise Kanal D’nin sevilen dizisi Hayat Şarkısı oyuncu kadrosuna dahil olmuştur. Aden Duru Orak bu dizide Küçük Melek karakteri için kamera karşısına geçmiştir. Layla Şirin Ajans’ına kayıtlı olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Planet Mutfak Yemek Programı’nda sunuculuk da yapmıştır.

Editör: TE Bilisim