Kaya Temel / İstanbul 

Sarı-Kırmızılı takım UEFA Avrupa Ligi’nde Lokomotiv Moskovayı mağlup ederek E Grubu’nda 7 puan ile liderliğini sürdürüyor. Diğer yandan ise Cimbom’da Beşiktaş derbisinin hazırlıkları başladı.

Galatasaray, Süper Lig’in 10. Haftasında 25 Ekim Pazartesi günü deplasmanda Beşiktaş’a konuk olacak. Sarı-Kırmızılı takımda sakatlığı geçen Sacha Boey’in riske edilmemesi için ilk 11’de olmayacağı öğrenildi. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Boey’i Beşiktaş maçına saklamıştı. Tecrübeli teknik adam, Boey’i ilk 45 dakika da riske etmemesi bekleniyor. Terim, maçın durumuna göre Boey’i oyuna dahil etme planını devreye alacak.

ÖMER VE DİAGNE HAMLESİ

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in, Beşiktaş derbisinde Ömer Bayram ve Diagne’ye şans verecek.

UEFA Avrupa Lig’inde Lokomotiv Moskova maçında, kötü bir grafik çizen Aanholt’un, Beşiktaş derbisinde formayı Ömer Bayram’a kaptırabilir.

Sarı-Kırmızılı takımın hazırlık maçlarında ve ligdeki maçlarda süre aldığı zamanlarda etkili bir oyun ortaya koyan Ömer Bayram, Beşiktaş’a karşı ilk 11’de başlaması bekleniyor.

DİAGNE HAZIR KITA

Sarı-Kırmızı takımın golcü futbolcusu Diagne ise Konyaspor maçında az süre almasından memnun kalmamıştı.

DİAGNE’YE GÖREV

Lokomotiv Moskova maçında da oyuna sonradan dahil olan Senegalli futbolcunun, Beşiktaş derbisinde ilk 11’de yerini alacak. Mostafa Muhammed’in yoğun maç temposundan dolayı yorgun olması ve dinlendirilmesi gerektiği gelen bilgilerin arasından. Mısırlı futbolcunun derbi de yedek soyunacak.

Editör: TE Bilisim