Ekranlara geldiği ilk bölümüyle reytinglere damga vurmayı başaran Elkızı dizisi çok merak edildi. Yönetmen koltuğunda Feride Kaytan’ın oturduğu dizinin senaryosu ise Hilal Yıldız’a emanet edildi. Perihan Savaş, Macit Koper, Çağla Şimşek, Sevda Erginci gibi ünlü isimlerin rol aldığı dizi Google ve diğer arama motorlarında konusu, türü ve çekim yerleri bakımından merak konusu oldu. Başrolü Sevda Erginci olan Elkızı, El kızı çok merak edildi ve beğeni topladı. Peki, Elkızı konusu ne, ne anlatıyor? El kızı dizisinin konusu ne? El kızı dizisi nerede çekiliyor, Elkızı nerede çekildi, Elkızı çekimleri nerede yapılıyor? Detaylar haberimizde…

ELKIZI KONUSU NE, NE ANLATIYOR? EL KIZI DİZİSİNİN KONUSU NE? EL KIZI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR, ELKIZI NEREDE ÇEKİLDİ, ELKIZI ÇEKİMLERİ NEREDE YAPILIYOR?

İşte Elkızı, El kızı dizisinin konusu:

“Biz çok mutlu bir aileydik. Annem babamın gözünün bebeğiydi. Gelini değil kızıydı babaannemin. Bir tanesiydi bütün sülalenin. Sonra bir gün babam başka bir kadını sevdi. Doğurduğu çocuğa kadar onların, annemse elin kızı oldu birden. Gemi su almaya başladığı gün ilk anemi attılar gemiden.

Annesinin kaderini yaşarmış kızlar. Ama bilmedikleri bir şey var. Kaderimi annemden, kanımı babamdan almışım ben. Annem gibi kendime kıymam.

Ne diyordu sahi türküde? "Duvarda elek mi olur? Elkızı melek mi olur?"

Eee madem "Elkızı"yız, türkülere konu olmuş namımız, hakkını vermek lazım.

Ben şimdi o beni attıkları gemiyi cayır cayır yakmaz mıyım?”

EL KIZI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR, ELKIZI NEREDE ÇEKİLDİ, ELKIZI ÇEKİMLERİ NEREDE YAPILIYOR?

Ekranların yeni dizilerinden Elkızı dizisinin çekimlerinin Muğla’da yapıldığı öğrenildi. Dizi Muğla’nın Ula ilçesi ve çevresinde çekilirken Marmaris, Köyceğiz, Gökova Körfezi gibi ilçelerin de çekimleri içerisinde yer aldığı belirtildi.

Editör: TE Bilisim