ATV'nin hasretle beklenen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz canlı izlemek isteyen takipçiler bu akşamki 200. yeni bölüm canlı izle araştırmalarına başladı. Aylar süren yaz molasının ardından 7. sezona merhaba diyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar 200. bölüm canlı izleyenler bu akşam İlyas'ın vurulma sahnelerine tanıklık ediyor. Cezaevine giren Hızır Çakırbeyli ise zor zamanlarında destek olan İlyas'ın vurulmasıyla yıkılır. İlyas Çakırbeyli'ye kurulan bu tuzak tüm dengeleri değiştirecektir. ATV canlı yayında yeni bölüm EDHO canlı izleyerek hikayenin akışındaki heyecan dolu anlara şahit olmak için Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 200. bölüm canlı izle, Yeni sezon ATV ile EDHO 200. bölüm canlı izleme bilgiler yazımızın detayında...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 200. bölüm canlı izle! Yeni sezon ATV ile EDHO 200. bölüm canlı izle!

EDHO 200. bölüm özeti! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümde izleyiciyi neler bekliyor?

"İlyaslar'ı tuzağa çekmişler!"

EDHO yeni bölümde Hızır Çakırbeyli, düşmanlarının kurduğu tuzağa bir adım daha yaklaşmıştır.

Yapılan son hamle yüzünden Alpaslan ve adamları kaçak duruma düşerken Hızır ise cezaevine girer.

Çakırbeyli ailesinin bu zor zamanlarına İlyas derman olur. Masanın ve ailenin başına yeniden geçen İlyas, yaptığı hamlelerle ailesini korurken kendisini de ateşe atmaktadır. İlyas verilen savaşta gözünü karartırken düşmanlarının onun kalemini kırması ise cezaevinde olan Hızır Çakırbeyli'yi korkutur.

İlyas, ailesini ve dostlarını kurtarmak için başlattığı savaşta Amerika başta olmak üzere tüm dünya ülkelerini karşısına alır. Bu savaş Hamdi Korkmaz'ı tedirgin eder. Oğlunun da oturduğu masayı dağıtmak için her türlü yola başvuran Amerika, Hamdi Korkmaz'ı korkutur.

Verilen savaşta kayıpların olmasıyla yeni müttefikler edinen İlyas, aldığı güçle gelen bütün teklifleri geri çevirir. Yapılan güç gösterileri yüzünden namlunun ucunda olan İlyas Çakırbeyli'ye kurulan tuzak tüm dengeleri değiştirecektir.

- İlyas öldü mü? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz İlyas ölüyor mu? EDHO İlyas (Ozan Akbaba) diziden ayrılacak mı, neden?

Editör: TE Bilisim