Salı dizileri arasında en çok sevilenlerden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz takipçileri 26 Ekim Salı ATV yayın akışını araştırıyor. Zira bu akşam beklenen saatte aylardır beklenen dizi başlamayınca, EDHO neden yayınlanmadı, başka kanala mı transfer oldu soruları akla geldi. Başroldeki Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba'nın yanında yeni sezonda Nurseli İdiz, Uğur Yücel gibi güçlü isimler ve bomba gelişmelerle heyecanla beklenen EDHO saat kaçta, yayın saati ne zaman, hangi kanalda soruları merak ediliyor. İşte 26 Ekim ATV yayın akışı; EDHO neden yayınlanmıyor? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hangi kanalda? soruların yanıtı yazımızda.

26 Ekim ATV yayın akışı

19:00 ATV ANa Haber
20:00 Baba Parası
00:20 Kardeşlerim

EDHO neden yayınlanmıyor? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hangi kanalda?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi takipçileri bu akşam karşılaştıkları kötü sürprizin ardından sosyal medyada isyan ediyor.

200. bölümüyle bu akşam yayınlanması beklenen EDHo son anda ATV yayın akışından çıkarıldı. Dizinin yayın saatinde ise Baba parası adlı film yer aldı.

EDHO neden yayınlanmadı, başka kanala mı transfer oldu, EDHO hangi kanalda yayınlanacak soruları yoğun olarak araştırılırken dizi ekibinden ya da ATV kanalından yapılmış herhangi bir açıklama bulunmuyor.

ATV ile Yapım şirketi arasında son anda yaşanan anlaşmazlık nedeniyle 200. bölümün yayınının iptal olması iddialarının gerçek olup olmadığı ise ilerleyen zamanda netlik kazanacak.

Editör: TE Bilisim