Arsenal Fan Token ne zaman listelenecek? Paribu Arsenal Fan Token alım satış ne zaman? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Paribu, Türkiye'nin en yüksek hacimli hacimli dijital varlık işlem platformudur. Türkiye'de aktif olarak kullanılan kripto para borsalarından bir tanesi olan Paribu Arsenal Fan Token satışı ile yeniden gündeme geldi. Peki, Arsenal Fan Token ne zaman listelenecek? Paribu Arsenal Fan Token alım satış ne zaman? İşte tüm detaylar haberimizde…

ARSENAL FAN TOKEN NE ZAMAN LİSTELENECEK?

İngiltere’nin en büyük takımlarından olan Arsenal, Socios ile anlaşmış ve Arsenal token’ın üretilmesi ile birlikte taraftarlarıyla olan etkileşimini arttırmaya başlamıştı. Geçtiğimiz günlerde Chiliz ve Socios CEO’su açıklama yapmış ve önümüzdeki hafta İngiliz takımlarının listelenme tarihlerinin açıklanacağını duyurmuştu. Bugün o açıklama yapıldı.

Arsenal token 27 Ekim 14:00‘te Chiliz.net borsasında listelenecek. Diğer takımların listelenme tarihleri ise şöyle:

  • Aston Villa (AFC token) – 26 Ekim 14:00
  • Everton (EFC token) – 28 Ekim 14:00
  • Leeds United (LUFC token) – 29 Ekim 14:00

PARİBU ARSENAL FAN TOKEN ALIM SATIŞ NE ZAMAN?

Paribu resmi twitter hesabından Arsenal Fan Token hakkında açıklamada bulundu. Paribu paylaşımında “Paribu’da Arsenal Fan Token (AFC) yatırma işlemleri başladı. Alış satış işlemlerinizi ise bugün 14.00 itibariyle gerçekleştirebilirsiniz.” İfadeleri kullanıldı.

Editör: TE Bilisim