Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Jhonson, Jordana Brewster gibi HollyWood filmlerinde görmeye alışık olduğumuz oyuncu kadrosuyla filmseverlerin dikkatlerini çekmeyi başaran Hızlı ve Öfkeli 6 filmi özellikle modifiyeli ve güçlü motorlu otomobilleriyle gündem olmayı başardı. Bu kapsamda ekranlara gelen Hızlı ve Öfkeli 6 filmini izleyenler film hakkındaki bilgileri araştırmaya başladı. Filmin nerede çekildiği, oyuncu kadrosu ve konusuna ilişkin detaylar merak konusu oldu. Peki, Hızlı ve Öfkeli 6 konusu ne? Hızlı ve Öfkeli 6 oyuncuları, oyuncu kadrosu? Hızlı ve Öfkeli Brian, Hızlı ve Öfkeli 6 nerede çekildi? detaylar haberimizde…

HIZLI VE ÖFKELİ 6 KONUSU NE? HIZLI VE ÖFKELİ 6 OYUNCULARI, OYUNCU KADROSU? HIZLI VE ÖFKELİ BRİAN, HIZLI VE ÖFKELİ 6 NEREDE ÇEKİLDİ?

Modifiye tutkunları ve güçlü otomobillerin hastası olanların yakından takip ettiği Hızlı ve Öfkeli 6 filmseverlerle televizyon ekranlarında buluştu. Filmi daha önce de izleyenler gerilim ve aksiyon dolu sahnelerin tadını çıkarmak için yeniden ekranları başına kilitlendi. Hızlı ve Öfkeli 6 filmi ise konusu, oyuncu kadrosu ve çekim yerleriyle merak konusu oldu.

Hızlı ve Öfkeli 6 filminin konusu şöyle:

“Dom ve Brian'ın Rio soygunu kilit bir ismin çetesini çökertip, ekibe 100 milyon dolar kazandırdığından beri, paraya para demeyen kahramanlarımız dünyanın tadını çıkarmaktadır. Fakat bir yandan da eve dönmek ve kaçmadan, saklanmadan yaşamak arzusu içlerini kemirmektedir. Ne kadar çok paraları olsa da, aileden ve yuvadan uzak hayat bir süre sonra zor gelir. Bu arada Hobbs dünyada 12 ülkeye yayılmış bir suç organizasyonu araştırmaya başlar. Bu örgüt her biri birer ölüm makinesi olan paralı askerlerden oluşmaktadır; ve örgütün ikinci lideriyse Dom’un öldüğünü sandığı eski aşkı Letty’den başkası değildir! Adamlarla kapışmanın tek yolu onları kendi seviyelerine yani sokaklara çekmektir.”

HIZLI VE ÖFKELİ 6 OYUNCULARI, OYUNCU KADROSU? HIZLI VE ÖFKELİ BRİAN, HIZLI VE ÖFKELİ 6 NEREDE ÇEKİLDİ?

Filmseverlerin ilgiyle takip ettiği Hızlı ve Öfkeli 6 oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşmaktadır. Öte yandan filmin en çok sevilen karakterlerinden olan Brian’ı canlandıran Paul Walker, 30 Kasım 2013 yılında arabasıyla geçirdiği elim trafik kazası sonucu ölmüştü.

Vin Diesel

Paul Walker

Jordana Brewster

Dwayne Johnson

Michelle Rodriguez

Tyrese Gibson

Ludacris

Sung Kang

Jason Statham

HIZLI VE ÖFKELİ 6 NEREDE ÇEKİLDİ?

Yönetmen koltuğunda Justin Lin’in oturduğu Hızlı ve Öfkeli 6 filmi İspanya ve İngiltere topraklarında çekildi.

Editör: TE Bilisim