Gelecek birkaç gün içerisinde yayın hayatına başlaması beklenen Üç Kuruş dizisi, konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekti. Diziseverler heyecan verici ön gösterimin ardından karşılaştıkları ünlü oyuncular sebebiyle diziye hoşgörü beslemeye başladı. Bu kapsamda arama motorlarında Üç Kuruş dizisi trend oldu. Peki, Üç Kuruş dizisi ne zaman, ne zaman başlıyor? Üç Kuruş dizisi ne zaman başlayacak? Üç Kuruş oyuncuları, kadro? Üç Kuruş dizisi konusu ne? detaylar haberimizde…

ÜÇ KURUŞ DİZİSİ NE ZAMAN, NE ZAMAN BAŞLIYOR? ÜÇ KURUŞ DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK? ÜÇ KURUŞ OYUNCULARI, KADRO? ÜÇ KURUŞ DİZİSİ KONUSU NE?

Ekranlardaki yayın hayatına Show TV’de başlayacak olan Üç Kuruş dizisi geri sayıma başladı.

5 Kasım Cuma akşamı ilk bölümüyle izleyicinin beğenisine sunulacak olan Üç Kuruş dizisinin yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk oturuyor. Yapımcılığını Ay Yapım şirketin üstlendiği Üç Kuruş dizisinin senaryosunda Murat Uyurkulak ile Damla Serim’in imzaları var. Üç Kuruş dizisi 5 Kasım akşamı saat 20:00’de gösterilecek ilk bölümüyle izleyicinin beğenisine sunulacak.

ÜÇ KURUŞ OYUNCULARI, KADRO? ÜÇ KURUŞ DİZİSİ KONUSU NE?

Dizinin oyuncu kadrosu en çok merak edilen konuların başında geliyor. İşte, Üç Kuruş dizisi oyuncuları, oyuncu kadrosu:

Uraz Kaygılaroğlu,

Ekin Koç,

Diren Polatoğulları,

Nesrin Cavadzade,

Aslıhan Malbora,

Nursel Köse,

Civan Canova,

Ercan Kesal,

Mustafa Kırantepe,

Uğur Yıldıran,

Umutcan Ütebay,

Damla Makar,

Melissa Yıldırımer,

Aytaç Uşun,

Süreyya Kilimci,

Cenk Kangöz,

Alişan Uğur,

Burak Altay,

Muttalip Müjdeci,

Asena Girişken,

Tuğçe Yolcu,

Erkan Üçüncü,

Aylin Engör,

Volkan Kıran,

Özkan Özipek,

Ömer Çobanoğlu,

Ömer Civan Şit

ÜÇ KURUŞ DİZİSİ KONUSU NE?

Kendine has karakterleri ve sert kurallarıyla renkli bir Roman mahallesi olan Çıngıraklı’nın “koruyucusu” konumundaki mafya lideri Kartal ile Organize Büro’nun gözü kara ve kural tanımaz komiseri Efe’nin arasındaki kovalamaca oyunu bir cinayet vakasıyla ters yüz olur. Katili yakalamak için girdikleri yollar onları hiç tahmin etmeyecekleri bir ismin karşısına çıkaracaktır.

Editör: TE Bilisim