Everton Fan Token ne zaman listelenecek? Everton Fan Token fiyatı ne kadar, kaç TL? soruları sıkça araştırılmaya başlandı. İngiltere Premier Lig takımlarından Everton F.C. kulübünün resmi kripto para birimine $EFC fan token denilmektedir. Everton fan token ($EFC) sahipleri kulüple ilgili bir takım ayrıcalıklara sahip olacaktır. Peki, Everton Fan Token ne zaman listelenecek? Everton Fan Token fiyatı ne kadar, kaç TL? işte tüm detaylar haberimizde…

EVERTON FAN TOKEN NE ZAMAN LİSTELENECEK?

Everton F.C. fan token taraftarlarına sohbet odalarına katılma hakkı, sürpriz hediyeler, ödüller, futbolcularla tanışma hakkı, kulüp kararlarında koy kullanma gibi bir takım ayrıcalıklardan yararlanma hakkı tanıyacak.

Everton fan token 28 Ekim 2021 tarihinde Türkiye saati ile 14:00’da Socios’ta listelenecek. Listeleme sonrası Socios’ta ve Chiliz Exchange’te EFC fan tokenlar alım satıma açılacak.

EVERTON FAN TOKEN FİYATI NE KADAR, KAÇ TL?

İngiltere Premier lig takımı Everton F.C. fan token 15 Eylül 2021 tarihinde ön satışa çıkıyor. $EFC fan token Türkiye saati ile 14:00’da Sociostan ön satışa çıkmıştı. Everton fan token 2 Pound değerinde chiliz ile satışa sunuldu. İlk turda kişi başı maksimum 75 adet satın alınabildi ve ön satış ilk turdan tamamlandı. EFC ön satışında yalnızca 500 bin adet fan token satışa çıktı.

Editör: TE Bilisim