EDHO kanal mı değişecek? Sorusu sıkça araştırılmaya başlandı. 6 sezondur yayın hayatına devam eden ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezonunun 26 Ekim Salı akşamı başlaması gerekiyordu. 200.bölümüyle Salı akşamı ekrana gelmesi beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz dizisinin yeni bölümü yayımlanmadı. Peki, EDHO kanal mı değişecek? İşte bomba iddaa!

EDHO KANAL MI DEĞİŞECEK?

Sezon başından bu yana Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ekibi ile ATV yönetimi arasında birtakım sorunların yaşandığına yönelik birçok iddia ortaya atılmıştı. Dizinin yedinci sezonunun geç başlamasının altında da bu krizin yattığı öne sürülmüştü.

EDHO 200. Bölümünün hangi gün ekranlara geleceği konusunda henüz bir açıklama yapılmadı. Yeni sezon kadrosuna 12 yeni ismi dahil eden dizinin 2 Kasım’da yayımlanacağı kulislerde konuşulsa da şimdiye kadar bir açıklama olmadı. Öte yandan dizinin kanal değiştireceği, EDHO’nun 7.sezonunun ATV ekranlarında yer alacağı ileri sürüldü.

Ancak 6 sezon boyunca ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezonda yoluna, başka bir kanalla devam edip etmeyeceği ile ilgili resmi bir açıklama gelmedi.

Editör: TE Bilisim